خواهش میکنم . بفرمایید :
مادربرد :
ASUS TUF Z390-PLUS GAMING
8.1
پردازنده :
i5 9400F
3.35
رم :
Gskill Trident Z 64GB 16GBx4 3200Mhz CL16 DDR4
9.6
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer
1.03
اس اس دی :
Samsung PM981a M.2 1TB
4.2
پاور :
Green GP500A-UK PLUS
1.232
کیس :
GREEN PARS EVO
850
گرافیک :
Asus GT 1030 2GB
حدودا 2.5 تومن
خنک کننده :
GREEN Notus400-PWM
900
جمع کل حدود : 31.7
--------------------------------------
1) این مدل ها (موجودش شون) با این قیمت هاشون فقط همین الان در سایت های لیون کامپیوتر و دیجی کالا هست (معمولا تا 3 روز با همین قیمت ها هستن) اما با این حال با این نوسان قیمت ، ممکنه هم تا فردا قیمت ها تغییر کنن (منظورم این نیست که از لیون و دیجی کالا تهیه کنید . کلا میگم با این قیمت ها در اونجا موجود هستند) .
2) اگه بودجه دارین ، همین مادربرد را تهیه کنید . تا 128 گیگ رم را پشتیبانی میکنه که به درد مخصوصا کاربران حرفه ای و فوق حرفه ای افترافکت میخوره .
اما اگه بودجه ی کمتری میخواین برای مادربرد هزینه کنین (که تا 64 گیگ رم پشتیبانی کنه) ، مادربردASUS ROG STRIX B365 F GAMING با قیمت 6.5 تومن و باز در صورت بودجه ی کمتر ، مادربرد ASUS TUF B360-PRO GAMING با قیمت 5.5 تومن را پیشنهاد میکنم .
3) اگه بودجه ی بیشتری هزینه میکنین ، پردازنده ی i5 9600K با قیمت 5.9 تومن ، حدود 15 درصد از این پردازنده قویتر هه که ارزش خرید نداره . البته این پردازنده ، گرافیک مجتمع داره که در صورت تهیه اش میتونین گرافیک مجزا (اون GT 1030 که گفته بودم) را تهیه نکنین .
4) سعی کنید اگه مادربردی که در لیست گفته شد (8.1 تومنی) را میگیرید ، رم با ماژول 32 گیگابایتی بگیرید (یعنی بجای اینکه 2 تا 16 گیگ بگیرید ، یک دونه 32 گیگ بگیرید) .
بعد هم در لیست ، رمِ 64 گیگ را معرفی کردم . اما شما اول یه رم 32 گیگ را تهیه کنید در صورتی که کم آوردین ، میتونین بعدا یه رم 32 گیگِ دیگه اضافه کنین و به 64 گیگ برسونین . چون رم 32 گیگ معمولا برای کاربران متوسط تا حتی گاها حرفه ایِ افترافکت را کافی هه .
5) دقت کنید مدلِ ssd ای که گفتم ، آخرش a داره . یه مدل ارزونتر بدون پسوند a هم دارن . اگه 1 ترا زیاده ، 500 گیگابایت از همین مدل را با قیمت فقط 500 تومن ارزونتر یعنی با قیمت 3.6 تومن دارن که ارزش خرید نداره .
برندهای دیگه ی ssd را تجربه ندارم . خودم سامسونگ را پیشنهاد میکنم (چون تجربه شو دارم) اما اگه ارزونتر بخواین شاید مدل WD Blue با مدل دقیقِ WD Blue M.2 2280 SSD - 500GB با قیمت 1.880 تومن ، خوب باشه (نمیدونم) .
6) این پاور الان در دیجی کالا موجود هست . به شما هم این پاور را توصیه میکنم بگیرید . همین پاور را در لیون کامپیوتر بهتون با قیمت 1.6 تومن معرفی کرده بودم که در دیجی کالا با قیمت 1.232 تومن دارن (حالا اعتبار فروشنده را نمیدونم) .
7) این کارت گرافیک GT 1030 فعلا کمیابه . اما میشه پیداش کرد . اگه پردازنده ی i5 9600K را (با قیمت 5.9 تومن که گفته بودم) را بخواین تهیه کنین ، لازم به تهیه ی کارت گرافیک نیست . البته اگه فقط از موشن گرافیک دو بعدی استفاده میکنین ها . یعنی از موتور رندر ray trace افترافکت و پلاگین element 3d و پلاگین های محدود دیگه ای که از کارت گرافیک استفاده میکنن (که تک و توک هستن) ، شما از این موارد استفاده نمیکنین ، در صورت تهیه ی پردازنده ی i5 9600K ، نیازی به تهیه ی کارت GT 1030 نیست . وگرنه اگه از این موارد و پلاگین های نام برده شده استفاده میکنین ، به کارت گرافیک قدرتمند حداقل بالای 4 تومنی نیازمندید .
اما اگه پردازنده ای که در لیست گفتم را تهیه کنید ، اون کارت گرافیک GT 1030 که در لیست گفتم را تهیه کنید . اگه این کارت گرافیک را نتونستید تهیه کنید ، کارت گرافیک ASUS GT730-SL-2GD5-BRK با قیمت 2.3 تومن تهیه کنید (دقت کنید که هم Asus هست و هم مخصوصا مدل D5 که مخفف DDR5 هست و این مدل خیلی قویتر و البته اندکی گرونتر از مدل D3 که DDR3 ئه ، هست) .
ویرایش توسط sajjadkhati : 07-02-20 در ساعت 18:41