برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 13 از 13

مشاهده : 3949 , پاسخ ها : 12
موضوع: راهنمایی در مورد خرید دوربین فیلمبرداری

نقل قول نوشته اصلی توسط zabihhosseini نمایش پست ها
    آیا این دوربین فول اچ دی پروگرسیو با فرمت mp4 ضبط نمیکنه؟
    آیا کیفیت ضبط فول اچ دی اون از دوربین dslr مثل کنون 5d مارک 3 پایین تره؟
    من عذر خواهی می کنم. من با مدل دیگه ای اشتباه گرفتم. این مدل پروگرسیو ضبط می کنه که من بالاتر گفته بودم اینترلیسید هستش.
    ولیکن مقایسه ی این دوربین با دی اس ال آر درست نیست.
    برای این که می شه باهاش موزیک ویدئو ساخت باید تست بشه که من تجربه ی کاری باهاش ندارم. ولیکن گمان نمی کنم مثل دی اس ال آر که اون رو هم مناسب موزیک ویدئو نمی دونم (نظر شخصیم) بتونه پاسخ گوی کلیپ باشه. یعنی به نظر من دی اس ال آر بهتر از این برای کلیپ باید باشه.
    باز هم می گم تجربه ی کاری باهاش ندارم و فقط بر اساس مشخاصات فنی این پیشبینی رو دارم.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

نقل قول نوشته اصلی توسط zabihhosseini نمایش پست ها
    بنده پشت صحنه چندتا موزیک ویدئوی خواننده های نسبتا معروف رو دیدم اونا از دوربین های dslr برای ضبط استفاده میکردن یعنی این دوربین نمیتونه در اون حد باشه تصویربرداریش؟؟!!
    دی اس ال آر. ببینید نام این دوربین بیان گر دوربین عکاسی هستش. دیجیتال سینگل لنز رفلکس کمرا. این که افراد زیادی دارن از دی اس ال آر در کارهاشون استفاده می کنن بیانگر قدرت این دوربین نیست.
    موزیک ویدئوهای خارجی رو نگاه کنید. حداقل دوربین بلک مجیک و اری الکسا هستش. بگذریم که تو ایران هنوز از لنزهای عکاسی برای تصویربرداری استفاده می شه.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

zabihhosseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    8401
    نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    من عذر خواهی می کنم. من با مدل دیگه ای اشتباه گرفتم. این مدل پروگرسیو ضبط می کنه که من بالاتر گفته بودم اینترلیسید هستش.
    ولیکن مقایسه ی این دوربین با دی اس ال آر درست نیست.
    برای این که می شه باهاش موزیک ویدئو ساخت باید تست بشه که من تجربه ی کاری باهاش ندارم. ولیکن گمان نمی کنم مثل دی اس ال آر که اون رو هم مناسب موزیک ویدئو نمی دونم (نظر شخصیم) بتونه پاسخ گوی کلیپ باشه. یعنی به نظر من دی اس ال آر بهتر از این برای کلیپ باید باشه.
    باز هم می گم تجربه ی کاری باهاش ندارم و فقط بر اساس مشخاصات فنی این پیشبینی رو دارم.
    ممنون از راهنمایتون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12