درست کرک نکردید
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi درست کرک نکردید باید کلا فایلاشو پاک کنم دوباره از روی dvd کپی پیست کنم و بعد کرک؟؟؟ الان دیگه راه دیگه ای نیس که بیارمشون؟
If you can DREAM it You can DO it
نوشته اصلی توسط maral.av باید کلا فایلاشو پاک کنم دوباره از روی dvd کپی پیست کنم و بعد کرک؟؟؟ الان دیگه راه دیگه ای نیس که بیارمشون؟ درود بر شما کرک نشده در بسته داخل پوشه Crack در قسمت پوشه نرم افزار Cinema 4d یک فایلی به نام Win است آن را اجرا و اوکی کنید درست میشه
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
نوشته اصلی توسط Hadipour درود بر شما کرک نشده در بسته داخل پوشه Crack در قسمت پوشه نرم افزار Cinema 4d یک فایلی به نام Win است آن را اجرا و اوکی کنید درست میشه سلام ممنون
نوشته اصلی توسط Hadipour درود بر شما کرک نشده در بسته داخل پوشه Crack در قسمت پوشه نرم افزار Cinema 4d یک فایلی به نام Win است آن را اجرا و اوکی کنید درست میشه یه سوال دیگه شرمنده اون دو مورد که نداشتم درست شد ولی هنوزم physical sky رو ندارم... اینم مربوط به کرک اشتباهم میشه؟؟؟
نوشته اصلی توسط maral.av یه سوال دیگه شرمنده اون دو مورد که نداشتم درست شد ولی هنوزم physical sky رو ندارم... اینم مربوط به کرک اشتباهم میشه؟؟؟ نه عزیز میشه یه عکس بدید
نوشته اصلی توسط Hadipour نه عزیز میشه یه عکس بدید این عکس محیطه اون قسمت بالا سمت راست گزینه physical sky نداره
نوشته اصلی توسط maral.av این عکس محیطه اون قسمت بالا سمت راست گزینه physical sky نداره عجیبه عزیز نباشید مشکلی داشته باشه دوباره حذف کنید نرم افزار رو از روی cd نرم افزار رو دوباره کپی کنید ایندفه دقت کنید به کرک
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن