سلام محسن جان حرف شما کاملا درسته
هر نرم افزار خوبی های خودش رو داره در زمینه انیمیشن مخصوصا کارکتر ها مایا به نظرم چیز دیگست و در زمینه جلوه های ویژه سینما فوردی بهتره چون فک میکنم اصلا برای همین ساخته شده اسمشم روشه به هر حال یه تفاوت هایی هست بین این ابزارها و خود کاربر انتخاب میکنه با کدوم راحت تره ...
بذارید از همون مداد برای مثالم استفاده کنم
من یه استاد داشتم وقتی میخواست طراحی کنه از کلی مداد و گراف و محو کن و پاک کن و ... استفاده میکرد که خیلی مارکشونم واسش مهم بود خداییشم خیلی کارش خوب بود
یکی دیگه هم میشناختم با خودکار طراحی میکرد اصلا براش مهم نبود چی تو دستشه فقط میکشید اونم کارش خوب بود ولی اجراش چندان دلچسب نبود
هرکسی خودش انتخاب میکنه
اون استاده مارک هایی از ابزارش میشناخت و داشت که واقعا خوب بودن منظورم اینه وقتی ابزار ها کاربرد های مشابهی دارن مقایسه کردنشون نه تنها اصلا بد نیست خیلی هم خوبه
حالا سینما فوردی با مایا خیلی فرق داره که من تاکیدم در زمینه انیمیشن هایی هست که کارکتر انیمیت میشه نه یه نوشته دور سر سوژه زنده (جلوه های ویژه) یا یه انسان یهو بترکه!
البته شما هم درست میگید این کاربر هست که انتخاب میکنه منم خیلی توی فوردی و مکس گشتم که ابزار کاملی پیدا کنم ولی توی مایا پیدا کردم
واسه همین نظرمو گفتم فک میکنم چون یکم انتقادی بود کسی نمیپذیره