نوشته اصلی توسط amirabbas414 اذیت نشدی با 1.8 گرفتی؟ آخه رینگ فوکوسش خیلی کوچیکه و مزخرف که به اندازه نصف چسب بزنی حله . اذیتی که داره ولی دقت آدم باید بالا باشه.من با مانیتور جدا که روی دوربین نصب کردم تصویر گرفتم.
???? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ? ???? ????? ??? . *????? ????*
نوشته اصلی توسط amin_sh یاشار جان تنظیمات شاتر و دیافراگم و iso اگه میگفتین بد نبود متشکرم امین جان تنظیمات هر پلان عوض میشه
نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی امین جان تنظیمات هر پلان عوض میشه من مانیتور ندارم میخوام برم تصویر بگیرم اذیت میشم؟؟؟؟؟/ رینگ فوکوس واجبه یا مانیتور؟
نوشته اصلی توسط amirabbas414 من مانیتور ندارم میخوام برم تصویر بگیرم اذیت میشم؟؟؟؟؟/ رینگ فوکوس واجبه یا مانیتور؟ هر دو واجبه ولی مانیتور بهتره.تصویر رو دقیق تر میبینی.
قیمتاششونو داری؟
نوشته اصلی توسط amirabbas414 قیمتاششونو داری؟ مانیتور تقریبا 500 رینگ فوکوس هم دوربر 100 الی 150
نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی مانیتور تقریبا 500 رینگ فوکوس هم دوربر 100 الی 150 داداش محله شما کجاس ما هم بیایم همونجا بخریم خخخ رینگ کجاس 150؟ 800 ب بالاس
نوشته اصلی توسط amirabbas414 داداش محله شما کجاس ما هم بیایم همونجا بخریم خخخ رینگ کجاس 150؟ 800 ب بالاس رینگ تسمه ای ....
نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی رینگ تسمه ای .... اونا به درد میخوره؟ ی سایت دیدیم دست ساز میسازه قیمت 170 به نظرت مثه خارجیش میشه؟
نوشته اصلی توسط amirabbas414 اونا به درد میخوره؟ ی سایت دیدیم دست ساز میسازه قیمت 170 به نظرت مثه خارجیش میشه؟ کیفیتش به رینگ چرخ دار نمیرسه
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن