ویدیو هارو دیدم
ذبیح جان اینا همون فلت های نور ( جزع لوازم نور پردازی آتلیه ها ) هستن ( چرااااااااااااا ؟ ) چون اگر به موی سر خواننده ها دقت کنی یه حاله نوری از پشت افتاده که همین نشون میده که این نور طبیعه
در مورد این تکنیک هم بگم که شما علاوه بر اون نور میتونی که از اپتیکال فلر یا لایت فکتوری هم استفاده کنی
اول نور اصلی رو ترکینگ میکنی و بعدش اپنیکال فلیر رو با اون پوزیشن مچ میکنی
توی رفتار نوری این نوع پلاگین ها گذینه ایی هست که اگر کاراکتر بیاد حلوی اون نور ... خود به خود اون نور فید میشه ( یعنی میره پشت کاراکتر )
توی آموزش های همین سایت هم آقای هادی پور زحمتشو کشیدن ...
استفاده از پلاگین علاوه بر نور اصلی فقط بخاطر زیبایی در نور و یکنواخت شدن نور و همین طور اون رگه هایی که از کنار نور به صورت افقی میزنه و زیبایی داره کاربرد داره .....
در مورد سوالی که پرسیدم هم بگم
اگر از ال ایی دی استفاده میکنید شما میتونی وفتی که موزیک ویدییویی رو داری تماشا میکنی ال ایی دیی رو 45 درجه بالاشو رو به عقب خم کنی و اون وقت تصویرت تقریبا حالت لوما ب خودش میگیره و بیشتر پلاگین ها و لایه ها خوشونو تقریبا نشون میدن
فقط جایی نگی ها خخخخخخخ
وحید جان بابت پاسخ قشنگت و ترفندی ک گفتی یک دنیا ممنون . موفق باشی داداش
دقیقا من میخوام اون حاله نوری که بعد از عبور سر بازیگر ایجاد میشه رو با پلاگین اپتیکال فلر درست کنم ولله من فورگراند رو لایه بازیگرم معرفی میکنم ولی اون حالتی که تو ویدئو دیدید اصلا ایجاد نمیشه؟!!