عالی محمد جان
اجرت با آقا صاحب الزمان
موفق باشید..
عالی محمد جان
اجرت با آقا صاحب الزمان
موفق باشید..
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
عجبا اینو که من تو شیکه 2 دیده بودم فک کنم پروژه امادش نه ؟
ای بابا
بچه های انجمن چرا اینجوری شدن؟؟!!
هر کس هر چیز می بینه میگه این پروژه آمادهس!!!
نخیر عزیز حتی در مورد این کار از صدا و سیما (شبکه قرآن و معارف) با بنده تماس گرفتن و اجازه پخش این کلیپ و نمونه کارهای دیگه رو خواستار بودن
دوستان خواهشاً همه چیز رو با چشم پروژه آماده و .... نبینن
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
الهم صل علی محمد و آل محمد
عالی بود محمد جان
دست گلت درد نکنه که زحمت کشیدی
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
خیلی زیبا. بنده هم در حال ویدیو کردن یکی دیگه از کارای جنای فانی هستم
بهتون تبریک میگم
موفق و موءید باشید
فقط به یک نکته توجه داشته باشید: اگه با تهیه کننده ش صحبت کردید واسه ویدئو کردن که مشکلی نیست ولی اگه همینطوری میخوایین ویدئو درست کنید باید ازشون اجازه داشته باشید
چون این بلا سر من اومده دارم میگم بهتون
میتونید به سایت رسانه آفتاب - آلبوم 14 و یا منجی کلیپ مراجعه کنید تا از اونها کسب اجازه کنید
بازم آرزوی موفقیت دارم براتون
منظورتون این سایته؟ "رسانه آفتاب"
خب کدوم قسمت برم؟ من همینطوری دارم میسازم ولی اطرافیانم گفتن خیلی زیبا شده و بفرست صداوسیما ممکنه تاییدش کنند و نشون بدن البته افکت یا چیز خاصی نداره. بیشتر حالت میکس داره، ولی زحمت خیلی کشیدم براش. بزودی آپلود میکنم ببینید.احتمالاً همین امروز
بله منظورم همون سايت هستش(البته بازم به استديوي ضبط صداي علي فاني بستگي داره-كه ميتونيد با همين رسانه آفتاب صحبت كنيد و شما رو راهنمايي ميكنن كه با كدوم تهيه كننده بايد صحبت كنيد)
كافيه بريد به همين سايت رسانه آفتاب و بعد در بخش ارتباط با ما يك تيكت پر كنيد
منجي كليپ هم ميتونه دقيق دقيق راهنمايي تون كنه http://www.monjiclip.ir
به هر حال همين كه گام در راه ساخت كليپ مذهبي گذاشتيد كلي جاي تحسين و تشويق داره و به كارتون ادامه بده با توكل بر خدا و انشاالله كه موفق و مويد باشيد در اين راه
اگه خواستيد بهم پيغام خصوصي بدين تا هم شماره تماس علي فاني و هم مدير سايت منجي كليپ رو بهتون بدم(از آشناهاي بنده هستند)
پیغام خصوصی دادم. جواب بدید لطفاً :rolleyes: