برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

مشاهده : 5627 , پاسخ ها : 14
موضوع: نمنه کار موشن گرافیک

سلام
    کسی بلد نیست؟
    این خط های ریزی که میاد و میره رو چی شکلی می شه درست کرد(با توجه به پروژه بالا)؟؟؟

محسن بلدی آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    29741
    نقل قول نوشته اصلی توسط Phoenix7 نمایش پست ها
    سلام
    کسی بلد نیست؟
    این خط های ریزی که میاد و میره رو چی شکلی می شه درست کرد(با توجه به پروژه بالا)؟؟؟
    سلام
    آقای هادی پور توی ویدیوی زیر کامل توضیح دادن:
    http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d...-%d8%a8%d8%a7/

نقل قول نوشته اصلی توسط محسن بلدی نمایش پست ها
    عالی بود!
    خسته نباشید!
    لطفا توضیحی در مورد ترانزیشن های رنگی بدید. ممنون!
    باسلام با تشکر از نظر شما
    استفاده از ترفند های position شما یک solid رو هر طر که می خواهید حرکت میدید یا از rotationیا هر چیز دیگه بعد از لایه چند با کپی می گیرید و لابه هارو چند فریم چند فریم از هم فاصله میدید تنیجه موارد بالا خواهد شد
    البته ترفند ها و کار های مختلفی هست که بنده بیشر در این موشن از این ترفند استفاده کردم
    ????? ????? ????? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ??? ??? ??? ???? ?? ????? ?????

نقل قول نوشته اصلی توسط mhmd124 نمایش پست ها
    باسلام با تشکر از نظر شما
    استفاده از ترفند های position شما یک solid رو هر طر که می خواهید حرکت میدید یا از rotationیا هر چیز دیگه بعد از لایه چند با کپی می گیرید و لابه هارو چند فریم چند فریم از هم فاصله میدید تنیجه موارد بالا خواهد شد
    البته ترفند ها و کار های مختلفی هست که بنده بیشر در این موشن از این ترفند استفاده کردم
    با سلام با تشکر از پیام شما
    خط های ریز رو هم می تونیم اماده تهیه کنید هم خود شما درست کنید سعی میکنم آموزش ر برای شما بزارم ولی به صرت مختصر
    شما می توینید یک لایه با ارتفاع مثلا20 و عرض 5 بسازید و بعد از قسمت ابزار pin toolرو استفاده کنید با توجه به تنظیمات این ابزار وrotationاین تصاویر بدست می آیدبه دلیل مشکلات سیستم خودم شای آموزش مقدور نباشه با عرض پوزش

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkanzx1 نمایش پست ها
    سلام کار خوبی شده خسته نباشید
    روی انیمیت وقت بیشتری بزارید
    موفق باشید
    سلام با تشکر از شما حتما سعی میکنم
    ممنون از نظر و پیشنهاد خوب شما

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

کلمات کلیدی این موضوع