حقیقت اون فایلی که دارم فایل کلیپ عکس و فیلم عروسی متاسفانه نمیتونم بزارم واستون اما تمام کلیپهایی که میسازن با آهنگ می سازن عموما این کارا رو انجام میدن با آهنگ عکس رو دور و نزدیک میکنن با ضرب آهنگ عکسی رو روی عکس دیگه میندازن
حقیقت اون فایلی که دارم فایل کلیپ عکس و فیلم عروسی متاسفانه نمیتونم بزارم واستون اما تمام کلیپهایی که میسازن با آهنگ می سازن عموما این کارا رو انجام میدن با آهنگ عکس رو دور و نزدیک میکنن با ضرب آهنگ عکسی رو روی عکس دیگه میندازن
ممنونم از همتون من با هیچ کدوم از این نرم افزارا کار نکردم و چون توی سایت هم اسم آموزش ها به اسم ابزار هست و من اون ابزارها رو نمیشناسم واسه همون نمیدونستم کدوم رو دانلود کنم و از کجا شروع کنم که همون هسته چیزی که میخوام باشه و دیگه اینکه آموزشهای سایت در عین حال که خیلی عالی کار شده اما مثلا بعضی چیزهارو تند انجام میده و دلیلشو نمیگه و میگه تو قبل توضیح دادم اما من نمیدونم که تو کدوم گفته و امکان دانلود همه فایلها رو ندارم
حالا باز اگه کسی تونست به جز اینایی که دوستان بهم گفتن فایل دیگه ای رو معرفی کنه و حتی اگه متن کاربردی ام باشه ممنون میشم
عزیز آموزش ها برای کسانی هستند که نرم افزار رو به خوبی یاد دارند
شما باید از مقدماتی شروع کنید تا پیشرفته
http://www.video-effects.ir/?p=2995
سلام.دوست عزیز... پیشنهاد می کنم بری سراغ پریمیر و افتر افکت.. این دوتا نرم افزار با هم عالی کار می کنن. کاملا هماهنگ هستن..
اما در مورد سوال شما..
یه پلاگین به نام soundkeys وجود داره که با استفاده از اون داخل نرم افزار افتر افکت می تونی افکت ها رو بر اساس ضرب آهنگ اعمل کنی...
مثلا با ریتم آهنگ عکس ها زوم بشن و یا مات بشن و ....
موفق باشی..