خیلی کمه که سیستم کنده از500گیگگت حداقل 200گیگش پره درسته ..خب واسه همینه کنده دیگه.1ترابایت میشه 1000گیگ.واسه من کندبازکارمیکنه ...بایدارتقاش بدی
خیلی کمه که سیستم کنده از500گیگگت حداقل 200گیگش پره درسته ..خب واسه همینه کنده دیگه.1ترابایت میشه 1000گیگ.واسه من کندبازکارمیکنه ...بایدارتقاش بدی
دوست من منم قبلافک میکردم گرافیک بره بالا افترخوب کارمیکنه ولی اینطورنبود نه که خوب نیستا خوبه ولی باید سیتمت وقوی کنی بعد گرافیکت روببری بالا وگرنه خرج الکی میکنی به حرفم میرسی..منم قبلم همچنین اشتباهی کردم میگم بهتون دوست من
دوست خوبم حرف شما درسته اما وقتی آدم کلا 1500000 بتونه هزینه کنه به نظرم منطقی ترین ارتقای گرافیک هست تا هارد. من هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم که اگه بخوام میتونم همه اطلاعات رو بریزم رو هارد اکسترنال اما دردی رو دوا نمیکنه. کارت گرافیک اگه اوکی بشه آمار گرفتم با یک کارت گرافیک 1500000 صنعتی میشه سرعت رندر رو در بدبینانه ترین حالت به یک سوم و خوشبینانه ترین حالت به یک پنجم کاهش داد. هارد که شما میفرمائید نهایتا میخواد 10 درصد تاثیر بزاره
خواهش میکنم. خب ببنید باز یک بحث مهم پیش امده. این که میگید کلیپ 5 دقیقه ای، نمیشه گفتی چه کلیپی چون هر تنظیم و یا افکت خاصی که شما تو این کلیپ 5 دقیقه ای داشته باشید توی زمان رندر تاثیر داره. به عنوان مثال من خودم کلیپ 8 دقیقه ای داشتم که رندرش 2 دقیقه بیشتر طول نکشیده. از طرف دیگه یک تیزر 15 ثانیه ای هم داشتم که رندرش نزدیک نیم ساعت طول کشیده. این بالا پایین امدن زمان رندر ارتباط مستقیم با پروژه شما، تعداد لایه ها، تعداد آبجکت های موشن دار و ... داره. پس نمیشه قطعی نظری در موردش بدم. ولی یک پیشنهاد میتونم بهت بدم. اینکه مثلا فایل خام همین پروژه ای که گفتی خودت چند ساعت روی خروجی گرفتن ازش وقت گذاشتی رو تو یک فایل زیپ سیو کنی به طور کامل و یک جا آپلودش کنی. بعد اینجا لینک بدی تا مثلا من برای شما با سیستم خودم یک خروجی بگیریم و تفاوت رو تو این حالت به طور قطعی ببینی.
بحث بعدی هم که گفتید در مورد کارت های Quadro اولا که همیون بحث بالا در مورد فایلی که میخواید رندر بگیرید و تفاوت هاش 100 درصد وجود داره. اما به دلیل اینکه این کارتها پهنای باند زیادی دارند و به صورت تخصصی برای رندر ساخته شدند قطعا شما خروجی خیلی بهتری خواهید داشت.
البته این نکته که دوستمون pedped10 هم بی تاثیر نیست. یعنی کلا همه قطعات سخت افزاری شما توی رند تاثیر میذارند. ولی خب به نسبت تاثیراتشون فرق میکنه.
باز هم ممنون بابت پاسخ شما
متاسفانه نمیتونم پروژم رو آپلود کنم. اصلی ترین کار من پرده سبزه و نهایت 4تا زیرنویس بخوام بندازیم زیر ویدئو و از یکی دوتا پلاگین خیلی سبک برای تنظیم نور استفاده میکنم. یعنی فکی میکنم جزء سبکترین کارها در افترافکت باشه. من فقط به همین نیت میخوام. کار اصلی من با پرده سبزه
الان یک ویدئو 5 دقیقه ای زدم رندر بشه زمان رو بالای 2 ساعت زده. اینجوری من پیر میشم.
باز تا 1500000 پیشنهادی برای کارت گرافیک دارید؟
رم چطور؟ رم من الان 4 گیگ ddr3 1333 هستش.
به نظرتون یک کارت گرافیک تا 1500000 تومن بگیرم + 4 گیگ دیگه رم که رم بشه 8 گیگ یا اینکه پولی که میخوام واسه رم بدم بزارم روی پول کارت گرافیک و بهترش رو بگیرم؟
ببخشید که صحبتام زیاد شد
ممنون
دوست من اونی که شمامیفرمایید بایدسیستم قوی باشه که بخوره گرافیک خیلی خوب..درضمن قیمتشم خیلی گرونه یسک میلیونو500واقعازیادههرکسی وسع خریدشونداره
دوست عزیز یک باریه هارد باحجم بالابگیر اگه کارت راه نیفتاد انووقت خرج کن صبورباش ضرری نداره واسه من که جواب داده تاحدودی
چشم دوست خوبم
رفتم بازار تهران ولیعصر دیدم اگر هم بخوام گرافیک رو عوض کنم به مادربورد هم نمیخوره و باید مادربورد هم تعویض بشه. هیچی خلاصه باید کل سیستم عوض بشه که فکر کنم حدود 4 تومنی بشه
حتما امشب به توصیه شما هم عمل میکنم. ممنون بابت اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیارم گذاشتید
گفتم که خودم کشیدم چی میگین هرچی که مثل گرافیک یا رم بخوای بالابزنی مادربردبایدقبول کنه حتی سی پی یو که خیلی مهمه باید به مادربردبخوره.مطمعن باش هارد2ترابایت بزنی کارت راه میفته.یاعلی
سلام.شما با چه فرمتی رندر میگیری؟