سلام میشه بگی شامل چه جور صداهایی هست؟
سلام دوست عزیز ببخشید دیر جواب میدم
این افکت ها در زمینه های محتلف هستند از جمله صدای انواع حیوانات ، طبیعت ( باد و بارون و آب و ...) ، اجسام ، انسانها ، ورزشی ، کارتونی ، جنگی و انفجار ، انواع خودرو و دستگاه های موتوری ، فانتزی ، امواج رادیوئی و افکتهائی برای ایجاد جلوه خاص در فیلم وخیلی های دیگه.
از این افکتها در فیلم های خودمون که لازمه استفاده کنیم و همچنین برای کارهای موشن گرافیک و انمیشن و جلوه های ویژه و ...
پیشنهاد بنده اینه که حتماً دانلود کنید.
موفق باشید
Meraj Mix
علی جان ای کاش در مدیا فایر آپلود میکردید
اگه اشتباه نکنم توuplod.ir بعد از یه مدت فایل ها حذف میشه
با سلام خدمت آقا دلیر عزیز
بله درسته متاسفانه همون طور که در سرفصل مطلب عرض کردم یکماه ماندگاری داره
اما خوشبختانه تعداد دانلود تک تک پارتها خوب بوده و این یکماه از زمان آخرین دانلود لحاظ میشه.
حجم باقی مانده در مدیا فایر بنده هم خیلی کمه اونجا رو اختصاص دادم به فایلهای کم حجم تا ببینم چی میشه.
اگه وقفه یکماهه بین دانلودها افتاد و درخواست زیاد بود سعی میکنم دوباره قرار بدم .
خدا رو چی دیدید شاید تونستم اکانت بخرم و بهتر خدمت کنم . شاید خبر داشته باشید شرایط بنده یکم خاصه ولی سعی میکنم شرمنده نشم.
همینجا از دوستان خواهش میکنم اگه نیاز دارن دانلود کنن بعداً دوباره کاری نشه.
Meraj Mix
و ضمناً استاد عزیز ، چند وقت پیش خدمت استاد هادی پور عزیزم تو پیام خصوصی یک اشاره ای با این مضمون داشتم که در آینده راجع به این آپلودسنترها ازشون کمک خواهم خواست . این در ذهنم بود که بغیر این فضاها جاهای دیگه ای بهم معرفی کنن که البته رایگان باشه و نیز بشه فایل فشرده در هاستشون قرار داد. محدودیتی برای ماندگاری فایلها هم نداشته باشن که خیلی عالیه و البته مهمتر عزیزان به راحتی بتونن بدون محدودیت دانلود کنن.
مسلماً شما بزرگوار بیشتر از من در مورد اینها شناخت دارید بغیر از MediaFire / PicoFile /Trainbit /UploadBoy /uplod.ir / ویکی دو تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم اگه تعداد دیگری بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
قبلاً سپاسگذارم
Meraj Mix
سلام آقای فلاح
خیلی عالیه بهشون خیلی نیاز داشتم
ممنون از زحمات شما