سلام ولی من این رو دانلود نکردم.از یه جای دیگه دانلود کردم.سریال نامبر همارور نمیده و تیک میزنه و جلوش هم سریالش رو مینویسه.همه چیز رو طبق آموزش رفتم، هیچ اشتباهی هم نکردم.اگه نمیشه خوب دیگه از خیر سرش میگذرم.
با تشکر SDT7
سلام ولی من این رو دانلود نکردم.از یه جای دیگه دانلود کردم.سریال نامبر همارور نمیده و تیک میزنه و جلوش هم سریالش رو مینویسه.همه چیز رو طبق آموزش رفتم، هیچ اشتباهی هم نکردم.اگه نمیشه خوب دیگه از خیر سرش میگذرم.
با تشکر SDT7
دوست عزیز این ناراحتی نداره این فایلی رو که حسین گذاشته دانلود کن مشکلت حل میشه ....
شاید مشکل از فایل دانلودت بود ....
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
سلام.نهعزیز همه چیز درست بود و ارور هم نداد.اگه میشه کمک کنید... کمک کمک ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. ... .. ... ... .. ... ...
با تشکر SDT7
دوست عزیز فقط فایل سالم رو نصب کن ، دیگه چی بگم ؟
اگر این فایل رو دانلود کنی مشکلت حل میشه چون منم همین لینک رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
سلام. منم همین مشکل رو دارم. حتی موقع نصب از ورژن های cs5.5 و cs 5 هم استفاده کردم اما بازم پلاگین های shine --- starglow نصب نشدن. مشکل از کجاست؟
من يك مشكل شبيه اين داشتم وقتي نصب ميكردم جلوي برخي سريال نامبر بود برخي نبود براي همين كلا خوب نصب نميشد چون من قبلا سي اس 5.5 داشتم پاك كردم و سي اس 6 نصب كردم آثاري از اين پلاگين باقي مانده بود حالا كجا در يك فايل مخفي در درايو سي رفتم آن رو تو قسمت يوزر اپليكيشن ديتا پاكش كردم ديگه درست نصب شد شايد مشكل شما هم اين باشه گفتم كمكي كرده باشم اميد است مفيد باشد
سلام
من کرک Magic Bullet Suite 11.4.4 برای افتر افکت CC را میخوام چون در افتر یک ضربدر ظاهر میشود لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام من نصبش کردم پیغام خطا هم نداد ولی در افتر ازش خبری نیست که نیست
شما نسخه ی درست افترو انتخاب کردید؟؟
دقت کنید بعد از دادن سریال دقیقا روی نسخه ی افترتون باشه...حواستون هم باشه یه وقت واسه پریمری نزنید..
موفق باشید...
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
سلامممنون بابت این مطلب اما کجاست این اموزش نصب؟؟؟
من که پیدا نکردم فقط یه فایل 2.5 مگ هست که crack هستش و Extract هم نمیشود لطفا راهنمایی کنید ممنون