برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

مشاهده : 3459 , پاسخ ها : 13
موضوع: مشخصات سیستم برای افتر و مکس

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها

هزینه تون چقدره و برای چه نرم افزارهایی میخواین؟
    البته سیستم تون هم خوب هست
    هزینه ای دارم نهایتاً پنج میلیونه نرم افزارهایی که کار میکنم افتر افکت و مکس و فتوشاپه طراحی سه بعدی و موشن گرافیک و تیزر انجام میدم

سلام عزیز , CPU من همین CPU ای است که شما انتخاب کردین,منتها مادربرد Z170X-UD3 Gigabyte رو انتخاب کردم , چون این CPU قابلیت اورکلاک داره و خیلی خوب تو فرکانس 4.2 گیگاهرتز کار میکنه,بنظر من مادربرد هم مناسب با اون باشه بهتره, اینهم مقایسه مادربردی که معرفی کردم نسبت به مادربردهای سری Gaming :

مدل Z170X UD3 از تکنولوژی Ultra Durbale بهره می برد که دوام و پایداری طولانی مدت این مادربرد را تضمین می کند. استفاده از خازن های جامد با ESR پایین، چوک ها با هسته فریت و ماسفت های با RDS on پایین باعث کاهش دمای فعالیت و افزایش عمر مفید قطعات می گردد. استفاده از مس بیشتر در PCB مادربرد نیز به ارائه بهتر جریان الکتریکی در حین نگهداری دمای پایین کمک شایانی می کند که خصوصا در انجام اورکلاک CPU اهمیت دارد.همچنین، این مدل از کنترلر شبکه Intel GbE استفاده می کند که با استفاده از نرم افزار cFosSpeed در پایین نگه داشتن پینگ در یک شبکه پرترافیک کمک می کند.
    ضمنا من کولر hyper 612 v2 کولر مستر برای CPU برداشتم که از اون هم راضی ام , دمای عادی سیستم تو فرکانس کاری 800 مگاهرتز که حالت عادی روشن بودن سیستمه حدود 30 درجه است, و زیر فشار که من با فایلهای 1080 کارمیکنم و تو رندرهای طولانی مثلا 10 ساعت دمای CPU زیر 70 باقی میمونه,
    اگرم ورودی هوای کیس خوب باشه,مثلا زیر 20 که دیگه عالیه.

کولر:

مشخصات کولر

مشخصات مادربرد

مقایسه و انتخاب به عهده شما و اساتید,من اون چیزی که تجربه داشتم بیان کردم.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    

یک دنیا سپاس بابت این راهنمایی و انتقال تجربه های با ارزشتون خیلی عالی بود ممنونم استاد عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezahamon نمایش پست ها
    هزینه ای دارم نهایتاً پنج میلیونه نرم افزارهایی که کار میکنم افتر افکت و مکس و فتوشاپه طراحی سه بعدی و موشن گرافیک و تیزر انجام میدم

سلام
    پیشنهادم اینه :

مادربرد : GIGABYTE GA-Z170-D3H
    560

سی پی یو : i7-6700K
    1.360

رم : Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4
    495

هارد : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB
    195

اس اس دی : Samsung 850 EVO 250GB
    450