????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
یه کارت گرافیک دیگه روسیستمت امتحان کن یا کارت گرافیک خودت رو بده برات تست کنن احتمال زیاد گرافیکت باشه
دو تا حالته یا گرافیک خرابه یا مشکل ویندوزیه یه بار با safe mode بیا بالا ببین برطرف میشه
آخه همیشگی نیست میدونین تا حالا دو بار اینطوری شده یه بار هفته گذشته یه بار الان...؟؟من نگران اینم
که گاهی این فن دوم خیلی صدا میده و من مجبور میشم که جابه جا کنم کامپیوترو و یه بار از دستم سر خورد
روشن بود و محکم خلاصه....:d سر همین میترسم چیزی جابه جا شده و یهو پس باید ببرم تست کنن؟؟؟
?? ??? ????? ??????!
موقع روشن شدن چند تا بوق میزنه/
يك بوق بلند و دو بوق كوتاه اگه باشه از گرافیکته آخه این مشکل برا خودم پیش اومده.
من مشکل شما رو نمیدونم ولی دیدم نوشتید که حتی دکمه پشت کیس هم میزنید فقط خواستم بگم که خود مایکروسافت همیشه تاکید میکنه که کامپیوتر رو حتی کمتر خاموش کنید چه برسه به اینکه دکمه پاورش هم میزنید.الان ویندوز 8.1 طوری بهینه شده که کاربر کامپیوتر رو خاموش نکنه بلکه رو حالت استندبای بذاره.ببخشید اگه جسارت کردم.
این روغنی که میگی (خمیر هست) بعدشم اگه فقط مشکل تنها از این بود سی پی یو داغ میکرد و درجا کامپیوتر خاموش میشد...
من که دارم بهت میگم همچین ممشکلی داشتم.فقط دلیلش از خاک هست و اون که گفتم خمیر بزن برای اینکه احتمالا سی پی یو هم داغ میکنه...
اگه دوست داری خرج کنی ببر خدمات کامپیوتری اگه هم نه ، همین روشایی که گفتم انجام بده..
به قول معروف ( سنگ مفت ، گنجشک هم مفت)
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
?? ??? ????? ??????!
اول از همه اگه خاک گرفته خاک گيري کنيد بعد اون سليکن رو هم به cpu بزنيد و اگه درست نشد بايد مشکل از کارت گرافيک باشه.
بعضي وقتا کامپيوتر منم غر غر ميکنه.