برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

مشاهده : 3496 , پاسخ ها : 13
موضوع: درخواست راهنمایی و کمک

نقل قول نوشته اصلی توسط math نمایش پست ها
    Ater effects جای خودش رو داره و برای کار های کوچیک مثل nuke جواب می ده اما اگه شما دنبال کار های بزرگی باید بری سراغ nuke .این یک.دوم اینکه تمام فیلم هایی که جلوه های وِیژه دارند توسط این نرم افزار ساخته شدند نمونه اش gravity یا همون جاذبه
    https://www.thefoundry.co.uk/case-st...ng-of-gravity/
    the foundry تو این زمینه حرف اول رو می زنه.البته تو ایران جلوه های ویژه خیلی کمه و بیشتر از after استفاده می کنن چون کار هاشون کوچیکه.شما اگه کمی درباره ی nuke سرچ کنی میبینی که آره واقعا حرف اولو میزنه اما...
    maya هم در بیشتر انیمیشن ها استفاده می شه اما اونم مثل nuke اینا باید جا بیفته.خلاصه کلام اگه میخوای پیشرفت کنی برو سراغ این دوتا.البته این نظر من و خیلی های دیگست.اما خود دانی.
    اگه منم از اول یه کمی بیشتر تحقیق می کردم از ول می رفتم سراغ nuke.شما توی اینترنت سرچ کنید مباحث
    Nuke VS After effects و هر کدوم که بیشتر به دردتون خورد رو یاد بگیرید اما پیشنهاد من nuke.شما یه سر به وبسایت thefoundry.co.uk بزنید مطمئنا میرین سراغ nuke.
    پس به نظر شما به جای وقت گذاشتن برای افتر افکت برم و nuke رو یاد بگیرم؟
    اما شنیدم که بازار کار افترافکت تو ایران بهتره و کارهای بیشتری براش هست.
    آیا nuke هم مثل افتر بازار خوبی تو ایران داره؟ و درآمدش هم خوبه؟

به غیر از فیلم جاذبه میشه چندتا فیلم دیگه نام ببرید که از nuke در ساخت اونا استفاده شده؟
    و همچنین چندتا فیلم بگید که از after effect در ساختشون استفاده شده؟ تا بتئنم این دوتا رو با هم مقایسه کنم
    ویرایش توسط 14k : 07-04-15 در ساعت 10:43

نقل قول نوشته اصلی توسط 14k نمایش پست ها
    پس به نظر شما به جای وقت گذاشتن برای افتر افکت برم و nuke رو یاد بگیرم؟
    اما شنیدم که بازار کار افترافکت تو ایران بهتره و کارهای بیشتری براش هست.
    آیا nuke هم مثل افتر بازار خوبی تو ایران داره؟ و درآمدش هم خوبه؟

به غیر از فیلم جاذبه میشه چندتا فیلم دیگه نام ببرید که از nuke در ساخت اونا استفاده شده؟
    و همچنین چندتا فیلم بگید که از after effect در ساختشون استفاده شده؟ تا بتئنم این دوتا رو با هم مقایسه کنم
    در مورد بازار کار تا حدودی افترافکت بهتره در ایران.اما در کل nuke خیلی حرفه ای تره.البته شما با توجه به نیازتون،بازار کار،علایق و سلیقه و ... میتونید انتخاب کنید اما تو ایران nuke خیلی شناخته شده نیست و کار ها هم خیلی حرفه ای نیست.
    در مورد فیلم های ساخته شده هم توسط افترافکت می تونم به bezbebek اشاره کنم فیلم خوش ساختیه.
    www.youtube.com/watch?v=oJU0Oq5kbIA
    اما nuke که فراوانه مثل iron man , spider man,و...
    اینم ویدئوی the Foundry همون سایت سازنده ی nuke که ببینید.
    http://dl.mostafa3d.ir/video/video-b...wreel-2015.mp4
    البته نرم افزار های دیگه ای هم مثل fusion هم هست اما به نظر مناول nuke بعد after effects

من پاسخ ها رو دیدم و نکاتی هست که باید بهش اشاره کنم.
    نرم افزارهای گرافیکی ابزار خلق آثار هستند. صنعتی، تجاری و هنری.
    این نیست که شما یه نرم افزار رو یاد بگیرید و بخواید وارد بازار کار بشید. نه اگه در زمینه ی هنر می خواید از نرم افزار استفاده کنید اول باید اصول هنر و رشته هنری تون رو بدونید و یاد بگیرد. اگر در صنعته باید اون صنعت رو یادبگیرد و اگر تجاری باید اصول اون سبک از تجارت رو یاد بگیرید. هیچ شرکت فیلمسازی ای به کسی که پریمیر رو کامل بلده کار نمی ده. به یک تدوینگر حرفه ای کار می ده. هیچ شرکت جلوه های ویژه ای به یک کسی که افتر افکتز رو بلده کار نمی ده. به کسی کار می ده که کامپوزر باشه و ...
    در نهایت نرم افزارها ابزار هستند. برای کار با ابزار باید بدونیم چی می خوایم بسازیم و اصول اون کار رو بدونیم. مثل کار با اره ی چوب بری. کار باهاش راحته ولی ساخت یک میز اصول خودش رو داره.
    ویرایش توسط cubic_art : 07-04-15 در ساعت 15:35
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    من پاسخ ها رو دیدم و نکاتی هست که باید بهش اشاره کنم.
    نرم افزارهای گرافیکی ابزار خلق آثار هستند. صنعتی، تجاری و هنری.
    این نیست که شما یه نرم افزار رو یاد بگیرید و بخواید وارد بازار کار بشید. نه اگه در زمینه ی هنر می خواید از نرم افزار استفاده کنید اول باید اصول هنر و رشته هنری تون رو بدونید و یاد بگیرد. اگر در صنعته باید اون صنعت رو یادبگیرد و اگر تجاری باید اصول اون سبک از تجارت رو یاد بگیرید. هیچ شرکت فیلمسازی ای به کسی که پریمیر رو کامل بلده کار نمی ده. به یک تدوینگر حرفه ای کار می ده. هیچ شرکت جلوه های ویژه ای به یک کسی که افتر افکتز رو بلده کار نمی ده. به کسی کار می ده که کامپوزر باشه و ...
    در نهایت نرم افزارها ابزار هستند. برای کار با ابزار باید بدونیم چی می خوایم بسازیم و اصول اون کار رو بدونیم. مثل کار با اره ی چوب بری. کار باهاش راحته ولی ساخت یک میز اصول خودش رو داره.
    پاسخت.ن بسیار کامل و مفید بود.
    میشه لطفا منابعی رو معرفی منید برای کسی که تو این شرایطه و می خواد که تدوین گر خوبی بشه؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12