ممنون آقای آریانا از اینکه برنامه های مختلف رو معرفی میکنید .
باید همه هر چی میشناسن و بلدن رو کنن شاید یکی مبتدی باشه دوست داره کار کنه ولی نمیدونه
با چه برنامه ای و واقعا نتونه مثلا با افتر و یا فلش و غیره کار کنه !!!
شاید بیاد و این برنامه رو دانلود کنه و یاد بگیره و کار با محیط یه برنامه براش راحت تر باشه.
مهم موضوع کار ه. نمیدونم شماها بهزاد فراهت رو میشناسید؟؟ یه زمانی توی کارگاه انیمیشن ( از طرف محل کارم)
استاد ما بودن ایشون فوق العاده آدم خاکی هستن و یادمه اون موقعی که همه جو لپ تاپ های آخرین مدل بازارو
داشتن این بنده خدا یه لپ تاپ اهل دقیانوس داشت که باهاش کار میکرد و واقعا کاراش عالین. مهم شالوده کاره و راحتی کار !
بعدشم به رخ کشیدن اینکه من فلان برنامه رو بلدم و فلان برنامه خوبه و غیره واقعا درست نیست ما همه
داریم کار میکنیم و خودتون میدونین دغدغه های این کارا زیاده و فکر کنم نباید این مسائل پیش بیاد!!!
عزت زیاد امیدوارم هر دو موفق باشید... و دیگه نبینم ننه توی تاپیکا کسی به کسی گیر بده ها؟؟؟؟؟؟
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
راستی آقا ماهان شرمنده میدونم باز میایی میگی این تاپیک مال سه هفته پیشهههههههههه
?? ??? ????? ??????!
ممنون دوست عزیز
این یک سوءتفاهم بود که الحمدولله حل شد
امیدوارم که همان طور که شما گفتید بشه و همه دوستان، هر برنامه و کاری حتی کوچک، که بلدند رو بیان و بگن، چون همین ترفندهای کوچک و برنامه های کوچک بعضی مواقع کارهای بزرگی انجام میدن
موفق باشید
ویرایش توسط Ariana : 10-20-13 در ساعت 11:31
باتشکر آریانا جان ... از نظر من افترافکت برای ساخت انیمیشن دو بعدی خیلی خوبـــه چون هر امکانی رو که بخوای توش هست ...
خواهش می کنم دوست گلم
من هم با شما موافقم ، بعضی از بهترین انیمیشن های دو بعدی با همین نرم افزار افتر افکت درست شدند
ولی بعضی از نرم افزار ها طوری طراحی شدند که مخصوص این جور کارها هستند و کار با آنها و یاد گیری آن به مراتب ساده تر از افتر هست و کسانی که مایلند یک کار ساده و سریع انجام بدن ، این دسته از نرم افزار ها خیلی کمکشون میکنه
سلام دوستای عزیز من محیط toom boom رو خوشم اومده دنبال لینک آموزش میگردم ولی 2 3 مورد بیشتر ندیدم لطفا اگه لینک سراغ دارید بزارید
?? ??? ????? ??????!