برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

مشاهده : 3265 , پاسخ ها : 14
موضوع: سوال درباره ادغام چند پروژه ی افتر افکت

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها
    مگه میشه سایز تصویر بهم بخوره؟؟؟ :|
    شما تصویر رو کوچیک هم بکنی باز مشکل داری یا نه ؟ موقع کوچیک کردن تصویر Shift رو میگیری؟
    :| سلام...فک کنم درست متوجه سوالم نشدین....من خودم دست به سایز تصویرا نمیزنم...تا میارمشون تو کامپ جدید اینجور میشن خودشون...بزرگ میشن و میان وسط صفحه....البته الان دیگه همونجور که گفتم نشستم از اول دارم درستش میکنم...مررسی از پیگیری
    . . .???? ???? ??? ????...

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze hoseini نمایش پست ها
    :| سلام...فک کنم درست متوجه سوالم نشدین....من خودم دست به سایز تصویرا نمیزنم...تا میارمشون تو کامپ جدید اینجور میشن خودشون...بزرگ میشن و میان وسط صفحه....البته الان دیگه همونجور که گفتم نشستم از اول دارم درستش میکنم...مررسی از پیگیری

اگه مشکلی داشتی پروژه رو بفرست برام ببینم قضیه چیه
    ???? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ? ???? ????? ??? . *????? ????*

فائزه خانم این طبیعیه چون احتمالا کامپ اولیه با کامپ دوم سایزهاشون فرق میکنه تو setting کامپوزیشن اون ها رو مقایسه کنید

نام: Untitled.jpg نمایش: 60 اندازه: 78.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط تورج یوسفی : 08-21-14 در ساعت 22:29

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها

اگه مشکلی داشتی پروژه رو بفرست برام ببینم قضیه چیه

مرررسی..باشه حتما...فعلا که دارم تغییرشون میدم خودم...مررسی از پیگیری برای حل مشکلم

نقل قول نوشته اصلی توسط تورج یوسفی نمایش پست ها
    فائزه خانم این طبیعیه چون احتمالا کامپ اولیه با کامپ دوم سایزهاشون فرق میکنه تو setting کامپوزیشن اون ها رو مقایسه کنید
    سلام آقای یوسفی....بله دقیقا...رفتم توی کامپایی که توی کامپای اصلیم بودن و دیدم اونجا بعضیاشون بزرگترن..دارم کوچیک میکنمشونو میذارمشون سرجاشون
    ممنونم از پیگیریتون برا حل مشکلم
    . . .???? ???? ??? ????...

مرررسی..باشه حتما...فعلا که دارم تغییرشون میدم خودم...مررسی از پیگیری برای حل مشکلم

سلام آقای یوسفی....بله دقیقا...رفتم توی کامپایی که توی کامپای اصلیم بودن و دیدم اونجا بعضیاشون بزرگترن..دارم کوچیک میکنمشونو میذارمشون سرجاشون
    ممنونم از پیگیریتون برا حل مشکلم
    حتما یه save as بزنید که اگه مشکلی بوجود اومد به پروژه قبلی دسترسی داشته باشید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

کلمات کلیدی این موضوع