18 ملیون تومن.... دم همه مایه دارا گرم.....
18 ملیون تومن.... دم همه مایه دارا گرم.....
سلام دوستان خداقوت
بنده می خواستم یک سیستم با مشخصات زیر میشه راهنماییم کنید که این سیستم برای کار موشن گرافیک با افتر افکت و سینما فوردی مناسب و از همه مهم تر کم نمیاره؟
Cpu ci7 6700k intel
Graphic nvidia gtx 960 4 gig
پاور 600 وات گرین
هارد 128 ssd
هارد دو ترابایت blue
Ram coresair 16 gig با باس 3000
خنک کننده مارک micron
مادر برد ایسوز سری z170
من از کارت گرافیکای سری quadro سر در نمیارم ولی برا 18 تومن یه پیشنهاد دارم
یه کارت گرافیک titan x pascal بگیرید حدودا 8 تومن در میاد. یه مادریورد دو CPU بزارید با دو تا پردازنده xeon 2683 v4 یا 2650 v4 بزارید، اگه تونستید 64 گیگ هم رم بندازید. ssd حتما بزارید. خنک کننده مایع هم که از واجب ترین قطعاته.
ولی به نفعتونه که همون طور که استاد فرمودند با مازستا تماس بگیرید.
https://telegram.me/DFMRendering
سلام خروجی های vr خوبی نمیتونم بگیرم پلاگین vray هم دان کردم نصب نمیشه از آموزش شما هم استفاده کردم رو r18 اما جواب نمیده , پس اگه میشه یه پلاگین معرفی کنید که بتونم باهاش تو سینما فوردی vr های خوبی برای اکولوس ریفت و اچ تی سی وایو درست کنم
کاش حداقل ی شما ره از خودتون میدادید شاید میتونستیم همکاری کنیم هزینه اش رو هر چقدر باشه تقدیمتون میکنیم!اما به من آموزش هاش رو بدید
ممنون میشم
سلام پلاگین خاصی نیست باید از خود نرم افزار استفاده کنید
https://www.youtube.com/watch?v=MzG6Qhj82fU
سلام نمیشه آموزشش رو شما بزارید
سلام خدمت دوستان عزیز.
من این اواخر یه پی سی جمع کردم و از کارشم خیلی راضیم. مشخصاتش رو براتون میزارم تا استفاده کنید. البته کارت گرافیک هم یه چیز دل بخواهیه ولی من از سری نه خیلی راضیم. چون خیلی قدرتمند هستن.
مشخصات:
Mother board: maximus viii Extreme
Cpu: 6700 k i7 8 mb cache 4.8 ghz
Gpu: gtx980 ti
Ram2*16) 32GB 3000 ghz DDR4 corsair
SSD: 512 samsung
HDD: 2tb western black
PSU: 1000 Enermax
Cpu cooler: gts v8 cooler master
این پی سی تو رنج بیست تومن در میاد و خیلی هم عالیه.
سوالی داشتید در خدمتم
سلام من هم یک سیستم جدید بستم برا کارهای سه بعدی البته که به شرح زیره و اذیت هم نمیکنه اصلا
motherboard:z10pe-d16-ws
dual cpu: xeon 4966 v4(2تا)
ram:256(8*16)
GPU:4*quadro p6000
ssd : 1T
hdd:6T 7200 red
البته برا این که بتونین 4 تا کارت گرافیک رو SLI کنید حتما باید 2 تا CPU شبیه به هم رو مادربورد نصب کنید
من خودم برای استفاده بهینه تر از یک رندباکس dual cpu هم در کنار سیستمم استفاده میکنم.
سوالی داشتید در خدمتم