لااقل همین پروژه ای رو که ساختین بزارید دانلود کنم شاید جواب داد
اون پروژه بخاطر این بود که من این پلاگین رو ورژن آخری رو دارم و ورژنی که شما دارید رو ندارم
ببینید شما Color پلاگین RealFlow رو بزارید روی تمام 5 لایه شکسته ببینید درست میشه
برای هرکدوم یکی بسازید
اون پروژه بخاطر این بود که من این پلاگین رو ورژن آخری رو دارم و ورژنی که شما دارید رو ندارم
ببینید شما Color پلاگین RealFlow رو بزارید روی تمام 5 لایه شکسته ببینید درست میشه
برای هرکدوم یکی بسازید
بله درست شد اما اینکه نمیشه من هروقت بخوام این کارو بکنم پلاگین رو هم پاک کنم
ویک مشکل هم داخلش ایجاد میشه اینه که لیوان ترک خوردگی پیدا میکنه
آره این مشکل ترک خوردن لیوان رو همه دارن متاسفانه نمیشه کاریش کرد
یعنی فکر کنم برای یک گوی ساده میشه ولی برای لیوان سخته
صبر کنید یک تست کنم ببینم دقیقا چطوری بود
آره این مشکل ترک خوردن لیوان رو همه دارن متاسفانه نمیشه کاریش کرد
یعنی فکر کنم برای یک گوی ساده میشه ولی برای لیوان سخته
صبر کنید یک تست کنم ببینم دقیقا چطوری بود
خب باشه مشکلی نیست ترک بخوره فقط لطفا ببیننید چرا تا پلاگین رو حذف نکنی کار نمیکنه ممنون
خب باشه مشکلی نیست ترک بخوره فقط لطفا ببیننید چرا تا پلاگین رو حذف نکنی کار نمیکنه ممنون
چون وقتی پلاگین باشه اینها به هم وصل هستند و شما می تونید با کمک پلاگین اون هارو تنظیم کنید ولی وقتی پلاگین رو حذف میکنید اینها تبدیل به Mesh میشن و پلاگینی نیست که کاری کنه
چون وقتی پلاگین باشه اینها به هم وصل هستند و شما می تونید با کمک پلاگین اون هارو تنظیم کنید ولی وقتی پلاگین رو حذف میکنید اینها تبدیل به Mesh میشن و پلاگینی نیست که کاری کنه
خب یعنی هروقت من بخوام چنین چیزیو بسازم باید پلاگین رو نصب کنم لیوان رو خرد کنم دوباره برم پاکش کنم!!!!؟؟؟
خیلی سخت میشه که یعنی به غیر از این کار نمیشه کار دیگه ای کرد خواهش میکنم یه راهی برام پیدا کنید.