سلام دوست خیلی خیلی خوبم ... جسارت نباشه ولی املای درست: " ان شاءالله" 1 - دسته دست خومه فقط به صورت عکسش کردم وگرنه سایه و نور و ... را تماشا کن همونن که هموناست تازه توی همون مکان و شرایط هم کشیدم 2 - ولی دست خودم اینقدر سریع نبود که با سه خودکار RGB اینقدر تند تند و دقیق عمل کنه تازه اونجور که شما می فرمایید جسارت نباشه ولی کار زیاد داشت باید که تایم ریمپینگ سرعت را بالا برده تا تند حرکت کند و دست در جا های ناخواسته و اینا قرار نگیره و اینکه از Roto Brush استفاده کنی و ... که با کامپیوتر پنچر من ممکن نیست . کار خیلی سخت میشد تازه یه ذره از کادر مربعی برای رسم نباید خارج میشد که جز این دست PSD نمیتونه اینقدر حرکت دقیقی داشته باشه 3 - با گرد و خاک و موشن بلور هم موافقم اما یه ضرب المثل کردی داریم که میگه: "چبکم ئستوم کچه" معنی : چیکار کنم که یه پام لنگه؟ (معنی دقیق و کلمه به کلمه نیست ولی همون معنی رو میرسونه) منم الان پام لنگه ... واقعا حیف حیف که الان Razer الترابوک Blade Stealth با داک Core را وارد ایران نکرده و هنوز برای اروپا هم عرضه نشده. اگه اونو داشتم جلوه های ویژه رو قورت میدادم الان با این لپ تاپ از خیلی برنامه ها و پلاگین های پر کاربرد محرومم این پارتیکل بیلدر هم حتی ساعات ها صبر کردم تا پردازش کرد رندر کردم و بعد به صورت یه فوتیج ویدئویی در فیلم اصلیم وارد کردم. حیف 4 - نویز؟ نویز داشت ... همون فیلم بود ... فقط الان با ابزار Blur روش بلور کرده بودم برا همین اینطور شده وگرنه خودش اولش از این نویز فیلم داشت. ناگفته نماند کیفیت پایین نیست. حتی گوشیم فیلمبرداری با سرعت 120 فریم بر ثانیه یا با کیفیت 4K میتونه فیلمبرداری کنه ولی لپ تاپم قدرت نداره برای همین با کیفیت VGA فیلمبرداری کردم تا قدرت پردازشی لپ تاپم در افترافکت به مشکل بر نخوره... بازم دستت درد نکنه ممنن که اینقدر صریح و رک اشکالات رو میگی واقعا ممنونم 5 - آخ آخ راست میگی . گفتم چرا اینطوریه؟ دستم بشکنه بادم رفت آخرش براش سایه بگذارم پارتیکل ها رو وااااای یادم رفت راست می فرمائید ... والا این افکت ها رو باید شاخ و بال داد ... یا مثلا هارد دیسک که یک ژنراتور انرژی حیات است در این فیلم بایستی که صداگذاری میشد یه صداهایی هنگام شارژ داشت و آهنگ هم در اخر نمی پرید باید کم کم صداش کم میشد تا ساکت میشد یا مثلا قلب وقتی زنده میشد بایستی یه انرژی هایی وجود داشت یا مثلا فکرشو بکن اون وقت که قلب زنده میشد با پلاگین Advanced Lighting یه رعد و برق میزد خیلی زیباتر میشد و به قول آقای علی فلاح که لایه های آدجاستمنت و نور پردازی صحنه و ... واقعا زیبا میشد خواستم سریع یه چی سر هم کنم بدم بیرون وگرنه خیلی کار های ریزه کاری تری داشت 6 - ممنون بابت روحیه و انرژی که دوستان عزیزی چون شما در من ایجاد می کنید و ممنون که برای بنده حقیر ارزش گذاشته و نمونه کار های خام و مبتدیانه منو نگاه می کنید و بنده رو ارج می نهایید ...