نوشته اصلی توسط Hadipour بعضی از گوشی ها مثل Iphone قابلیت گرفتن عکس پاناروما دارند یعنی نرم افزاریه باید نصب کنید همینطوری از تمام قسمت ها عکس میگیرید و بعد خودش تنظیم میکنه سپاس... توی آموزش گفتید که دوربین باید ثابت باشه... با گوشی چطور میشه این رو رعایت کرد؟اصلا میشه؟
????????? ??? ?? BigJake???? ?? ????? ???? ???????? ?????? ??
نوشته اصلی توسط BigJake سپاس... توی آموزش گفتید که دوربین باید ثابت باشه... با گوشی چطور میشه این رو رعایت کرد؟اصلا میشه؟ خوب با گوشی که نمیشه به خوبی این کارو انجام داد سه پایه مخصوص موبایل هست پیدا کنید پیدا میشه
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
نوشته اصلی توسط Hadipour خوب با گوشی که نمیشه به خوبی این کارو انجام داد سه پایه مخصوص موبایل هست پیدا کنید پیدا میشه درسته... حداقل ترین وسیله ای که باهاش میشه پانوراما ساخت چیه؟
نوشته اصلی توسط BigJake درسته... حداقل ترین وسیله ای که باهاش میشه پانوراما ساخت چیه؟ همین دوربین 200 تومانی که خودم تو آموزش ازش استفاده کردم
لینک دانلود نرم افزار پانوروما استودیو مشکل داره اصلاح کنید....... ممنون
نوشته اصلی توسط kopcopm لینک دانلود نرم افزار پانوروما استودیو مشکل داره اصلاح کنید....... ممنون درست شد
سلام آقای هادی پور..........پانوروما استودیو رو که نصب میکنم عکس رو میدم بهش....دقیق عین آموزش عمل میکنم ....ولی موقع رندر عکس stop working میاد.......چرا???
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن