شما یکم با درصد ها بازی کن.بالا و پایینشون کن به امید خدا مچ میشه.
شما یکم با درصد ها بازی کن.بالا و پایینشون کن به امید خدا مچ میشه.
???? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ? ???? ????? ??? . *????? ????*
ممنون از پاسختون ولی فک نمیکنم چیز دقیقی در بیاد از آب
با سلام دوست گراهی ممن.ن از اینکه در بحث شرکت کردید من الان این نرخی که شما گفتید رو امتحان کردم و درست شد, حالا ممنون میشم یه توضیحی راجب این قضیه بدید که به چه صورت این نرخ درمیاد محاسبه ای چیزی داره یا اینکه همه چیزو باید بسپریم به دست پروردگار
ممنون میشم که بگید خودتون چطوری به این نرخ سرعت رسیدید؟
واقعا درست شدااا یه دنیا ممنون از کمکتون , با افتر افکت و پلاگین twixtor برای اسلوموشن حالا ما یه ویدیو داریم با سرعت 150 ریکورد کردیم حلا بخوایم تو افتر سرعتشو کم کنیم چه نرخی پیشنهاد میکنید ?
با افتر افکت و پریمیر
در پریمیر راف کات هارو میزنم و در افتر هم کارهای ویرایش تصویر و خروجی آخر هم در افتر افکت
راه بهتری هم هست به نظرتون , ممنون میشم بگید خودتون با چه نرم افزارهایی کار میکنید برای تدوین و غیره؟
شما خودتون این اعداد رو بر پایه آزمون و خطا بدست آوردید؟
ویرایش توسط mardevideo : 07-04-14 در ساعت 02:58
کارت درسته
منم مثل شما و با همین نرم افزارها کار میکنم
نه عزیز برای بدست اوردنش لایه اصلی صدا رو وارد تایم لاین کن حالا لایه صدایی که سرعتشو بالا بردی در بالای اون قرار بده میبینی که لایه بالایی کوچیکتره
با ابزار rate stretch اخر لایه رو بکش تا هم اندازه لایه پایینی بشه حالا رو لایه بالایی کلیک راست رو بزن و سرعتشو نگاه کن.باید این عدد رو به سرعت ویدیو بدی
این حکایت کش اومدن یا بلور شدن یا روح دار شدن تصویر در صحنه آهسته کردن با twixtor چی هست ؟
بزارید روان تر توضیح بدم:وقتی در twixtor صحنه رو آروم می کنیم گوشه های تصویر سوژه که داره حرکت میکنه کش میآد چه جوری این مشکل حل میشه میدونم که حل شدنیه آخه تو موزیک ویدیوها میبینم که تصویر رو خیلی آهسته میکنند و تصویر مشکلی واسش پیش نمیآد؟؟؟