شما c4d و 3dmax رو یاد بگیر اگه به برنامه ی 3d دیگه ای نیاز پیدا کردی بیا هرچی خواستی به من بگو..
شما c4d و 3dmax رو یاد بگیر اگه به برنامه ی 3d دیگه ای نیاز پیدا کردی بیا هرچی خواستی به من بگو..
دوستان شما اول باید خواسته های خودتون رو بدونید چی از نرم افزاری که انتخاب کردید میخواید؟ انتظارتون چیه؟ چی میخواید بسازید؟ تو چه زمینه ای میخواید فعالیت کنید؟ انیمیشن؟ جلوه های ویژه؟
مثلا خود من امدم جلوه های ویژه رو انتخاب کردم با نرو افزار 3D max افتر رو هم واسه کامپوزیت انتخاب کردم با این کار فقط 6 ماه از وقت خودم رو از بین بردم به کسی آسیبی نرسید ولی خودم 6 ماهم سوخت. تا اینکه 2 هفته تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که نرم افزار Maya رو واسه مدل سازی و انیمیت ، نرم افزار MudBox برای sculpting و digital painting
، After Effects برای post production ، نرم افزار The Foundry Nuke رو واسه Composite انتخاب کردم
یچه ها لطفا تو انتخابتون نهایت دقت رو بکنید
دوست عزیز در حال حاضر نرم افزار ها 3D تفاوت چندانی با هم ندارن ، و نمیشه گفت کدوم نرم افزار قوی تره من خودم در حاله حاضر با نرم افزار افترافکت و فتوشاپ کار می کنم و تو نرم افزار های 3D تخصصی ندارم ، شما محیط نرم افزار های 3D رو ببینید ، هرکدوم که به نظرتون جذاب تر بود رو انتخاب کنید و اینم بگم که از محیط مایا نترسید
، و نرم افزار بلندر رو هم دسته کم نگیرید
یه پیشنهاد اگه واقعا می خوای یه cg artist بشی این نرم افزار های رو یاد بگیر
the foundry Nuke
Adobe AfterFX
Adobe Photoshop
autodesk maya
autodesk 3ds max
Pixologic ZBrush
Houdini
این نرم افزار ها رو فول یاد بگیر
Adobe Photoshop
Pixologic ZBrush
autodesk maya
the foundry Nuke
Adobe AfterFX
موفق باشی
?? ???? ????? ?? ? ????? ?? ?? ??? ???? ?????????