خسته نباشی جوون . واقعا مرسی ازت
خسته نباشی جوون . واقعا مرسی ازت
خواهش می کنم دوست عزیز ...
امیدوارم به کارتون اومده باشه ...
ممنون امید عزیز این ها رو من الان دیدم
سلام امید جان خسته نباشی داداش یه چندتا سوال داشتم اول اینکه تو بعضی موزیک ویدیوها مثل موزیک ویدیو جدید کامران هومن یه چندتا لامپ رو هوا داره میچرخه یا مثلا چندتا گیتار تو یه موزیک ویدیوی دیگه دارن میچرخن از این آموزشها کدومش مربوط میشه به این مورد و یه سوال دیگه اینکه اجزای یه ساعت رو چطور تکه تکه میکنن و دوربین از بینشون حرکت میکنه منظورم اینه من باید کدوم آموزشا رو دانلود کنم که به این مربوط میشه ممنون میشم کمکم کنی؟
درود بی پایان به امید عزیز
خیلی کار عالی انجام دادین
بابت زحمتی که واسه آپلود مطالب میکشید ممنون
یه درخواست داشتم:
اگه براتون مقدور هست برای هر آموزش یه تصویر هم پیوست کنید تا اونهایی رو که داریم دوباره دانلود نکنیم
با تشکر
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
با سلام خدمت دوستان عزيز ....
عزيز من دقيقا منظور شما رو متوجه نشدم ،يك ويدئو از كاري كه مي خواي انجام بدي بذار تابتونيم كمكت كنيم ....
محمد جان لطف دري عزيز ، اين تاپيك قديميه كه دوستان آوردن بالا ، چشم حتما آموزشها رو با عكس حتما مي ذارم ....
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
امید جان عزیزبازم تشکر مرسی
یه سوال تو بعضی ویدیوها هست که بازیگر یه عینک،انگشتر ویا یه زنجیر و........ رو به سمت دوربین پرت میکنه و اون شی میچرخه و به سمت دوربین میاد؟؟؟ اونا چطوری هستند؟تو کدوم یکی از این آموزشها هستند؟؟ و اینکه این اشیا رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
امید جان با افتر نمیشه؟؟؟من فکر کردم مثل پلاگین المنت شاید حاضری باشه!!!ساختنشون آسونه؟من اصلاً با سينما 4 دي يا 3 دي مكس
ممنون داداش عالیه ...
... ????? ?????? ???? ???? ??? ...
... ???? ????? ????? ???? ??? ...
... ?? ???? ?? ????? ?? ???? ...
... ??? ???? ??????? ???? ??? ...
... ????? ?? ???? ???? ???? ...
... ?? ???? ?? ???? ??? ? ?? ??? ...