????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
با سلام
من روی یکی از کات ها تووی پریمیر لینک می کنم به افتر و تغییرات مربوطه رو تووی افتر می دم و بدون مشکل همون تغییر تووی تایم لاین پریمیر اعمال می شه.مشکل من اینجاست وقتی روی همون کات دوباره لینک می کنم و افتر بالا می آد فوتیج به صورت کالر بار دیده می شه یعنی انگار اون کات از بین رفته چرا؟
دوم اینکه وقتی از افتر به پریمیر لینک می کنم ( مثلا روی یک کات ) در پریمیر یک سکانس جدید باز می شه اما خالی..! چرا؟
نرم افزار ها هر دو cc هستند.
ممنون از شما
درود بر شما
http://forum.video-effects.ir/thread3426.html
سوالاتتون رو مطرح کنید..
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
ببخشید جواب رو کجا باید پیدا کنم؟ من رفتم اونجا که شما گفتین اما پست خودم رو هم الان پیدا نمیکنم
سلام
تصویری فرض کنید که در پریمیر، در چند جایِ مختلفِ کلیپ، از تصاویر مختلفش استفاده کرده باشیم، و بعد کلِ کلیپ(مثلا موزیک ویدئو) رو برای اعمالِ جلوه های ویژه به افتر افکت لینک کنیم.
اگر اون تصویری که مد نظرمه(تصویری که تکه های مختلفش در جاهای مختلف کلیپ چیده شده) تصویری باشه که ساختش سخت و وقتگیر باشه (مثل مت پینتینگ یا وارد کردن اجسام به تصویر و ...) در اون شرایط باید تک تکِ تصاویری که کات شدند، جداگانه افکت هایی مثلِ مت پینتینگ رو روش اعمال کنیم؟ اگه جداگانه باشه هم طول میکشه و دردسر میشه هم ممکنه مثل هم نشند.
چاره چیه؟