ممنون از همه دوستان
لطفا بازم با نظرات مفیدتون راهنمایی کنید و پیشنهادات بیشتری بدین
ممنون از همه دوستان
لطفا بازم با نظرات مفیدتون راهنمایی کنید و پیشنهادات بیشتری بدین
سلام
اگر میخواید dslr بگیرید
مارک 3 خوبه
اگه بودجتون بیشتره پاناسونیک GH4 بگیر 4K میگیره حدودا 12 و نیم میشه
یه ریل و شاریو هم 4-5 تومن میشه
کرین هم که از 4-10 هست :59:
ولی به قول دوستان باز هم صرفه جوبیی کنید
من همین امروز 700 دی کانن خریدم و راضی بودم ازش ( در صورتی که میخواستم 6 دی بگیرم که حداقل 4 برابر قیمت این رو داشت )
blake magic در واقع دوربین پرتابل نیست. البته شرکت سازندش اینطور می گه که این دوربین پرتابله. به نظر بنده شما نیاز به دوربین اتوفکوس دارید. چرا که می خواید کار مستند انجام بدید. همچون دوست عزیزی که فرمودند پیشنهاد بنده هم FS700 هستش. البته NX5 هم خوبه و حتی NX3. شاهین توضیحات کاملی رو در مورد Black magic گفتند. و من تنها در یک مدل از این نسل دوربینها شاتر اسپید دیدم و باقی مدل ها فقط شاتر انگل داشتند.
در ضمن شما به تصویربرداری مسلط هستید که می خواید روی چونین دوربینهایی هزینه کنید؟
و برادرتون اصول و قوائد تهیه کننده گی رو می دونن...
چرا که یک تهیه کننده هرگز روی دوربین و تجهیزات اینطوری هزینه نمی کنن و فقط تجهیزات رو اجاره می کنن و این دلایل زیادی داره...
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
سلام مجدد خدمت همگی دوستان، بعد از تحقیقاتی که به عمل امد تصمیم به خرید fs100 گرفتیم، نظرتون در مورد این دوربین چی هست؟
و اینکه برای خرید این دوربین باید به کجا مراجعه کنیم؟ آیا دوربین هایی که تو بازار به فروش میره گارانتی معتبری هم داره؟
الان با یه شماره که تو اینترنت تماس گرفتیم گفته که قیمت این دوربین 16 میلیونه و بعد از 3 هفته تحویل میده ( 70 درصد پیش میگیره)
چه جایی قیمت منصفانه و ترجیحاً موجود داره؟
با سپاس