سیستم غول 11 میلیون تومان پول cpu-ش هست
سیستم غول 11 میلیون تومان پول cpu-ش هست
?? ???? ????? ?? ? ????? ?? ?? ??? ???? ?????????
دوستان عزیز این سیستمی که من باهاش کار میکنم ولی اونجوری که دوست عزیزمون میگه real time نشون نمیده
به نظر من اون سیستمی که اندرو کریمر باهاش کار یه غول به قول دوستمون
نميده
Ariana گرافیک و مادربوردت چیه ؟؟؟؟؟
?? ???? ????? ?? ? ????? ?? ?? ??? ???? ?????????
واقعا سپاس راهنمایی به جایی بود
حالا با توجه به این تفاصیر یه مادربورد عالی که چیپ شرقی و غربیش از هم فاصله داشته باشه و دارای چیپ فوق العاده قوی باشه و بدون در نظر گرفتن قیمتش چه مدلی رو پیشنهاد میکنید
ضمنا من یه عمر با amd کار کردم
amd باز ها میگن کار گرافیکی با amd بهتره
خودمم ازش راضی هستم
اما میخواستم نظر کارشناسانه ی شما رو هم بدونم
سپاس از این همه محبت
????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ?????? ????? ? ????? ?? ???? ? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???? ??? ?????. ??? ??? ????? ?????? ????? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ???? ??? ????? ?????.
STEVEN PAUL JOBS
????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ?????? ????? ? ????? ?? ???? ? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???? ??? ?????. ??? ??? ????? ?????? ????? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ???? ??? ????? ?????.
STEVEN PAUL JOBS
و سوال بعدیه من این هست
آیا Device و یا سخت افزاری جداگانه موجود هست تا با اتصال به کامپیوتر سرعت رندر و پیش نمایش رو افزایش بده؟
STEVEN PAUL JOBS