نوشته اصلی توسط *Fateme* خسته نباشید... ببخشید لینکا خرابه میشه لینک ها درست راجایگزین کنین؟؟ بعدش میشه مشخص کنید که داخل هرکدوم چه فوتیج هست؟ پیش پیش ممنون درود بر شما دوست گرامی به انجمن ویدیو افکت خوش آمدید من این رو به مدیرکل سایت مطرح کردم ..باید منتظر باشید.. در ضمن اینکه عکس بالاش مشخصه دوست گرامی بعد شما باید تمام فایلهای موجود رو دانلود کنید تا بتونید فایل زیپ رو اکستراکت کنید..موفق باشید.
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????! ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? .... ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما دوست گرامی به انجمن ویدیو افکت خوش آمدید من این رو به مدیرکل سایت مطرح کردم ..باید منتظر باشید.. در ضمن اینکه عکس بالاش مشخصه دوست گرامی بعد شما باید تمام فایلهای موجود رو دانلود کنید تا بتونید فایل زیپ رو اکستراکت کنید..موفق باشید. ممنون عزیزم...
نوشته اصلی توسط maxkarten دوست عزیز این فوتیج ها به صورت Transparent خروجی گرفته شدن ... شما خودتون هم میتونید به صورت Transparent فایلها و فوتیج های ساخته شده تون رو خروجی بگیرید ... کافی در هنگام خروجی بخش های زیر رو طبق ScreenShot تنظیم کنید :
ممنون از شما استفاده کردم،عالی بود
نوشته اصلی توسط *Fateme* خسته نباشید... ببخشید لینکا خرابه میشه لینک ها درست راجایگزین کنین؟؟ بعدش میشه مشخص کنید که داخل هرکدوم چه فوتیج هست؟ پیش پیش ممنون لینک هارو تازه تست کردم درستن همه رو باید با هم دانلود کنید تا ببینید چی توشونه معلوم نیست تو هر پارت چی هست
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن