نوشته اصلی توسط amirmohammad من از اینها اصلا ندارم جریان چیه؟؟؟ از اين قسمت
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
نوشته اصلی توسط neda * از اين قسمت تاپیکی داریم که این پریستهائی که ندارم رو بتونم دانلود کنم ؟ ممنون از شما
نوشته اصلی توسط amirmohammad تاپیکی داریم که این پریستهائی که ندارم رو بتونم دانلود کنم ؟ ممنون از شما بله شما چي لازم دارين ؟
نوشته اصلی توسط neda * بله شما چي لازم دارين ؟ مثلا همین پریستی که اقا سعید در اموزش تبدیل پارچه به تکست استفاده کردن!! با تشکر
نوشته اصلی توسط amirmohammad مثلا همین پریستی که اقا سعید در اموزش تبدیل پارچه به تکست استفاده کردن!! با تشکر من نديدم اسمشو و كارشو بگين توي اموزش توضيج دادن حتما از همون فسمت بيارين
نوشته اصلی توسط neda * من نديدم اسمشو و كارشو بگين توي اموزش توضيج دادن حتما از همون فسمت بيارين خب من هم اموزش رو دیدم..تعجبم از همینه چرا من ندارم..برای همین سوال کردم از کجا میشه دانلود کرد
نوشته اصلی توسط amirmohammad خب من هم اموزش رو دیدم..تعجبم از همینه چرا من ندارم..برای همین سوال کردم از کجا میشه دانلود کرد درود بر شما اسمش چی هست؟؟!!
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????! ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? .... ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
نوشته اصلی توسط amirmohammad خب من هم اموزش رو دیدم..تعجبم از همینه چرا من ندارم..برای همین سوال کردم از کجا میشه دانلود کرد نسخه سینما فوردیه شما کامله؟ من چن وقت پیش یه نسخه پرتابل نصب کردم نه پرست هارو داشت نه براش ها ولی در حالت عادی باید داشته باشه
نوشته اصلی توسط amirmohammad خب من هم اموزش رو دیدم..تعجبم از همینه چرا من ندارم..برای همین سوال کردم از کجا میشه دانلود کرد كلا سينما 4d شما پريست نداره ؟
سلام به همه دوستان مسخه r15 است ولی این پریستی که اقا سعید در اموزشش استفاده کرد رو من ندارم..ولی گویا باید در default خود نرم افزار باشه
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن