نوشته اصلی توسط omid8h چه خبره ندا خانم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اینجا نمی خواین بگید ، پیام خصوصی کنید ببینم درسته یا نه ..... اينجا كه نميشه براتون فرستادم البته اگر حدسم درست باشه
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :32:نگو.... ندا جون نگو... خانم عيدي پور ببخشيد دير خوندم
چرا انقد مرموزین شماها خب به منم بگین نوشته اصلی توسط neda * خانم عيدي پور ببخشيد دير خوندم
????? ???? ?? ??? ... ???? ... ???? ???? ???? ???? ? ?? ... ???? ????? ??? ????? ??????? ?? ! ?? ?? ?? ... ?? ????? ?????? ??.
نوشته اصلی توسط minicam چرا انقد مرموزین شماها خب به منم بگین
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
نوشته اصلی توسط minicam چرا انقد مرموزین شماها خب به منم بگین مااااا نه مرموزیم آقای هاتف و ندا جون ما مرموزیم؟؟؟
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????! ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? .... ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor مااااا نه مرموزیم آقای هاتف و ندا جون ما مرموزیم؟؟؟ نه اصلا ما از چيزي خبر نداريم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor مااااا نه مرموزیم آقای هاتف و ندا جون ما مرموزیم؟؟؟ من که نه ولی شما و ندا خانم مرموزید !!!!!!!!! خب راست میگن خانم شریفی دیگه ، چرا نمیگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط omid8h من که نه ولی شما و ندا خانم مرموزید !!!!!!!!! خب راست میگن خانم شریفی دیگه ، چرا نمیگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟ کودتای مخملیه
نوشته اصلی توسط omid8h من که نه ولی شما و ندا خانم مرموزید !!!!!!!!! خب راست میگن خانم شریفی دیگه ، چرا نمیگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam ای بابا !!!!!!! دختر مردم داره گریه می کنه چرا اینکار رو می کنید خب ؟؟؟؟؟؟ شیرینی خورونه .....
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن