ممنون سعید جان ، واقعا عالی هستند
موفق باشید
آموزش جدید اضافه شد
???? ??? ??? ???? ?? ???...
ممنون بسیار خوب آموزش بعدی چیه !؟
![]()
تایپیک بالا بیاد
آموزش لطفا جدید تر هم بزارید
آموزش جدید اضافه شد
???? ??? ??? ???? ?? ???...
سوال دارم استاد ببخشید
توی اموزش متن پارچه ای بعد از اینکه همه ی کارها انجام شد و خواستید یه صحنه ایجاد کنید رفتید توی envirment ها و اون محیط رو دادید
من cinema4DR16 دارم و اونجا اونی که زدید ندارم و وقتی envirment رو search کردم چیزی نیاورد بفرمایید که من واسه اینکه اونو داشته باشم چی دانلود کنم از سایت Shader یا چیز دیگست ؟ اسمشو نمی دونم و خیلی اماتور تشریف دارماگه بفرمایید یا با یه لینک منو راهنمایی کنید ممنون میشم
بعدش اینکه من دیشب 3 ساعت تلاش و کوشش کردم که یه لوگو رو که خودم درست کردم برای این افکت تعریف کنم ولی اونقدر edge انداخت که واسه اجرا هر فریم 1 دقیقه وقت می برد بعدش خواستم خودم مدلسازی کنم ایندفعه تو سینمافوردی بلد نبودم edge بندازم ( تو سینما فوردی میشه subdevision عایا من سعی لازم رو کردم ؟![]()
بعدش اینکه اگه بخوام مدلی که ساختم retopology کنم که اون بهم ریختگی منظم شه چی رو باید بزنم
وای چقدر سوال کردم ببخشید اگه دوس داشتید لطف کنید جواب بدینا راضی به اینهمه زحمت نیستم اموزش به اندازه ی کافی گویا بود ولی من اصلا دوست ندارم عین اموزش کار کنم تا بهتر پیشرفت کنم
و اینکه ممنونم اموزش هایتون و که دارم میبینم خیلی دلپذیره فکر کنم دومین کارمه تو سینما فوردی
ویرایش توسط aliranger : 02-05-15 در ساعت 16:32
????? ???? ???? ? ??? ???? ????? ?????? ???? ???