با سلام خدمت دوستان
مایا 2018 رو نصب کردم اما هر ابجکتی رو که لود میکنم قفل هستش و هیچ یک از گزینه های scale,rotate و transform کار نمیکنه و ابجکت قفل هستش نمیدونم چرا؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام خدمت دوستان
مایا 2018 رو نصب کردم اما هر ابجکتی رو که لود میکنم قفل هستش و هیچ یک از گزینه های scale,rotate و transform کار نمیکنه و ابجکت قفل هستش نمیدونم چرا؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام منم همین مشکل دارم ممنون میشیم اگه کسی راهنمایی کنه
مایا 2017 دارم وهیچ مشکلی نداره ولی 2018 همین مشکلی که دوستمون در بالا گفتن رو داره
سلام
این مشکل ممکنه به چند دلیل رخ بده یکیش اینه که شما از یه موس معمولی استفاده نکنید
و یا درایور هاتون آپدیت نباشند ( مخصوصا درایور گرافیک یا اون دیوایزی به عنوان موس ازش استفاده میکنید)
دراویور هاتون رو آپدیت کنید و مایا رو ریست کنید اگه نشد این دو روش زیر رو انجام بدید
روش اول اینه که از تنظیمات ورژن های قبلی استفاده کنید به این صورت که به آدرس Documents\maya\2018 برید و پوشه prefs و presets رو حذف کنید بعد از اون prefs ورژن 17 یا 16 رو توی همین مسیر کپی کنید
روش دوم اینه رندرر خودتون رو تغییر بدید برای مثال از OpenGL Legacy استفاده کنید برای این کار به تصویر زیر دقت کنید
امیدوارم بهتون کمک کنه
سلام
مشکل من حل شد
بسیار ممنون mostafa eradi
سلام من مایا 2018 نصب کردم . زمانی که میخواهم با استفاده از alt+scroll در صفحه جابجا شوم این عمل انجام نمیشود لطفا جواب بدید . با تشکر .
و یک نکته دیگه من موس 6 کلیده دارم
سلام .. دوستان کسی هست که اموزشی از مایا داشته باشه که کامل و جامع باشه؟
سلام من نت رو قطع کردم وفایروار هم ولی وقتی ریکوست کد رو کپی تو کرک میکنم و جنریت میکنم وداخل اکتیو کننده میگذارم و نکست میزنم ارور میده
سلام کسی جواب نمیده