سلام و خسته نباشید
میخوام پروژه افتر رو با مدیااینکودر خروجی بگیرم ولی این خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام و خسته نباشید
میخوام پروژه افتر رو با مدیااینکودر خروجی بگیرم ولی این خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست عزیز انتی ویروس بر روی کامپیوتر شما فعال؟
سلام دوست عزیزم
این پیام چون مدیا انکودر روشما نصب دارید به احتمال زیاد یه سری فایلهایی توسط آنتی ویروس شما قرنطینه و از نرم افزار شما کم شده . به همین دلیل میتونید اونها رو از قرنطینه آنتی ویروس خارج و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید تا درست بشه وگرنه هم که باید زحمت نصب مجدد نرم افزار رو بکشید
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
دقت کنید که افترافکت و اینکودر شما از یک نسخه باشن
یعنی هردوتا cc2014 یا cc2015 باشن
اگه مثلا یکیش cc 2014 باشه یکیش cc 2015 به هم وصل نمیشن
دوست عزیزمن این مشکل رو عین شما داشتم من خودم هم نرم افزار ها رو دوباره نصب کردم هم انتی ویروس رو حذف کردم ولی هیچکدوم تاثیری نداشت سرانجام مجبور به نصب دوباره ویندوز شدم چون بعضی فایل هایی رو که انتی ویروس حذف میکنه به راحتی قابل جایگزینی نیست
رفع ارور AEGP-plugin و حل مشکل ارتباط بین افتر افکت با مدیا انکودر -"فقط و فقط " اینطور حل میشه تست شده توسط خودم:
cmd را در حالت adminstrator اجرا کنید
مثلا من مدیا انکودر را در درایو "f" نصب کردم
متن زیر رو در cmd کپی و اجرا کنید " فراموش نشه درایو محل نصب خودتان را جایگزین درایو F کنید"
mklink /J "C:\Program Files\Adobe\Adobe Media Encoder CC 2015" "F:\soft-installed\Adobe\2015-cc\media-encoder\Adobe Media Encoder CC 2015"
امیدوارم مشکلتون حل بشه اگر خواستید فیلمش و در یوتیوب ببینید 4.27 تایم فیلمش هست
در گوگل متن زیر رو سرچ کنید
@Adobe CC 2015 Lesson @3 - aegp plugin aedynamiclinkserver adobe media encoder
سلام
منظور از cmd چیه ؟ متن زیر رو در cmd کپی و اجرا کنید