سلام از دوستان کسی هست از این پنجره project manager که در پریمیر هستش ویدئوی آموزشی کامل با جزئیات ندارین بهم معرفی کنین لینک دانلود یا ...؟
سلام از دوستان کسی هست از این پنجره project manager که در پریمیر هستش ویدئوی آموزشی کامل با جزئیات ندارین بهم معرفی کنین لینک دانلود یا ...؟
سلام
این فیلم آموزشی را مشاهده فرمایید(از ف.ل. ش استفاده نمایید)
مشاهده فیلم آموزشی
من یه پروژه دارم ( در پریمیر 2018) که با محتویات صدا و تصویر و فیلم و موسیقی و ... حدود 400 گیگ که متاسفانه داخل لپ تاپم کار کردم که ای کاش از اول روی هارد اکسترنال روی اون پروژه کار می کردم و داخل هارد می ساختم پروژه رو الان من میخوام کل محتویات و پروژه رو داخل هارد انتقال بدم طوری که هارد بعد از اتصال به یه سیستم دیگه و باز شدن در یه لپ تاپ یا سیتم دیگر به راحتی بدون اخطار باز بشه به نظر شما اگه کل محتویات درایو رو با فایل پروژه یعنی ctrl +a بزنم ببرم داخل هارد اکسترنال paste کنم مشکلی پیش نمیاد اخطاری یا هر چیز دیگه ای نمیاد که دردسرش زیاد باشه یا من از تنظیمات داخل سر برگ file با project manager این کار رو انجام بدم؟
از Project Manager و پروسه Collect استفاده کنید امن ترین راهه.
تاپیک: آموزش Collect کردن پروژه پریمیر.
دل رو زدم دریا 400 گیگ رو کپی کردم به چه صورت؟ به این صورت که من داخل یه درایوم فقط تصاویر و ویدئو صدا و عکس و ... بود که مربوط به این پروژه و چیز غیر مرتبط دیگه ای نبود موقع کار یعنی موقعی که پروژه باز بود save as رو زدم همین مسر که راش ها و تصاویر و فیلم و آهنگام هست یعنی کنار فایل هام پروژه ام ذخیره شد خب بعدش من کل اینا رو کپی کردم بردم داخل هارد اکسترنال چون به این نتیجه رسیدم که کار بیش از حد با حجم زیاد فایل مثل پروژه من 400 گیگ بهتر روی یه هارد اکسترنال کار بشه و تدوین ادامه پیدا کنه پس من همه رو همون جور به همون شکل که کپی کرده بودم انداختم داخل هارد
بعد از اتمام کپی حدود 5 ساعت زمان برد با سرعت 50 مگ بر ثانیه بعدش ویندوزم عوض کردم درایو هام رو فرمت دوباره پارتیشن بندی کردم. الان دیگه من هیچ ردی از پروژه قبلی ام روی سیتم ندارم و همه اش روی هارد بعدش پریمیر نصب کردم و هارد رو وصل کردم فقط و فقط روی اون پروژه دبل کلیک کردم وایسادم که شناسایی و بارگیری بشه بعدش برا من چند تا فایل رو باید locate می کردم که مسیر رو هارد دادم بعدش دیگه خودکار همه رو شناسایی کرد و هیچ فایل گم شده ی یا شناسایی نشده ای نداشتم داخل تایم لاین و ... وسلام .... آی کف کرد دهانم و پینه بست دستانم