سلام حسین جان عالی بودموفق باشید واینو بگم که فقط به فکر پیشرفت در دنیایهcg باش ok ok ok
سلام حسین جان عالی بودموفق باشید واینو بگم که فقط به فکر پیشرفت در دنیایهcg باش ok ok ok
سلام
حسین آقای هادی پور نمونه یک انسان با پشت کار و بخشندست که دوست داره هرچی بلده رو به دیگران منتقل کنه و باعث پیشرفتشون بشه.
در عین حال فروتن و افتاده ، همینطور یه روحیه شوخ طبعی مثبتی هم همواره در آموزش ها و کار ها دارن که بجا و دوست داشتنی هم هست.(مثل درخت قطع نکن ...)
واقعا اینکه 6 سال پیوسته یک سایت رو روپا نگهداری و بروز کنی شوخی نیست
واقعا دمت گرم حسین جان
Trust is like an eraser
The more you use it , the shorter it becomes
باسلام
اول یه خسته نباشید به حسین جان عزیز بگم...
تا به امروز هرچی که یاد گرفتم از اموزش های حرفه ای و روان شما استاد بزرگوار بوده
که واقعا حسین جان عزیز پا به پای علم روز داره جلو میره
افتخار میکنم که اینطور شخص با لیاقتی سایت رو به عهده داره
به سلامتی روزی که در بالاترین جایگاه بدرخشی
پرچمت بالاست حسین جان
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
سلام
خدا قوت آقای هادی پور
خیلی خوشحالم که با شما و سایت خوبتون آشنا شدم
با آموزشهاتون تو کارم خیلی پیشرفتهای خوبی داشتم
علاوه بر نرم افزارها، یه چیز خوبی هم که ازتون یاد گرفتم نظم بوده... چون خیلی منظم تدریس میکنید، نظم شما توی کارهای منم تاثیر گذاشته
نمیدونم این بیوگرافی که از خودتو نوشتید چه سالی بوده... ولی اگه امسال بوده، طبق پستی که شما در تاریخ 25 آبان 96 که سالروز تولد و وبسایتتون بود، 24 سالتون بود....
ولی نمیدونم چرا اینجا گفتید 21 سال دارید...!!!
فقط برام سوال شده بود... همین
خیلی خوشحالم که چند ساله تو سایتت هستم آقای هادی پور اینو جدی میگم خیلی وقتا خیلی سوالا کردم که شاید اینقدر مسئله ای ساده ای بوده بنظر شما مسخره میومد ولی دمت گرم که همیشه جواب دونه دونه سوالامو دادی بدون هیچ منتی امیدوارم به یه سطحی برسی که هالیود از رو سبکت تقلید کنه
میشه بیشتر در مورد اون سیستم پارتیکل که گفتی توضیح بدی واقعا برام جالب شد ؟؟؟
سلام به همگی و استاد هادی پور
من خیلی چیزا از آموزش ها و مطالب سایت شما یاد گرفتم .
و خداوکیلی تنها سایت آموزشی که روی مرورگرام ذخیره کردم و تقریبا هر روز بهش سر میزنم و گاهی مطلب میدم همین video-effect هست بخاطر اینکه بیشترین حجم آموزش و حل مشکلات و دانلود رایگان رو این سایت داره .
حسین جان واقعا دمت گرم . همیشه پر انرژی و پراز ایده های ناب باشی .