سلام
در افترافکت در بخش نمایش فیلمش گزینه ای به شکل دوربین عکاسی داره که عکس از فیلم در همون صحنه میگیره.
حالا بعد از زدن اون گزینه عکس کجا سیو میشه ؟
سلام
در افترافکت در بخش نمایش فیلمش گزینه ای به شکل دوربین عکاسی داره که عکس از فیلم در همون صحنه میگیره.
حالا بعد از زدن اون گزینه عکس کجا سیو میشه ؟
دوست عزیز من هر کاری کردم متوجه نشدم که عکسش کجا ذخیره میشه ولی اینو میدونم که اگه دکمه ای که علامت آدمک داره و کنار دوربینه رو فشرده نگه داری اون عکس رو نشون میده و اگه بخوای اون رو پاک کنی به این منو برو:
Edit>Purge>Snapshot
ظاهرا" جایی سیو نمی شه، تو حافظه جانبی ذخیره می شه!
اگه غلطه اساتید اصلاح فرمایند...
من یه ماه گشتم نبود نگرد نیست
دوست عزیز
کار آن دوربین برای گرفتن عکس از صحنه است که قابلیت مقایس با دیگر جاهای صحنه را به شما می دهد . نه برای گرفتن عکس و استفاده از آن به دلیل همین کاربرد این snapshot قابلیت دسترسی به شما را نمی دهد و در کش دستگاه (قسمتی از رم) ذخیره می شود اما آدرس آن قابل دسترسی نیست . شما برای آنکه بتوانید از صحنتان عکس بگیرید می توانید از طریق منوی composition و save frame as یا photoshop layers , و یا file اقدام کنید . که در حالت اول یک فایل psd ساخته میشود که تعداد لایه های آن با تعداد لایه های composition که از آن عکس گرفتید یکی می باشد . در حالت دوم شما یک فایل عکس با پسوند های مختلف می توانید ذخیره کنید. و بعدا استفاده کنید
ممنون دوست عزیز مدت ها بود دنبال این مورد میگشتم
اگه یه راه سریع تر میخوای میتونی از پلاگین FX concole استفاده کنی --تو امکاناتش یه بخش برای شات گرفتن هست