خوب شما تا وقتی که به Global illumination نیاز داشته باشید، راهی جز گزاشتن وقت برای حساب و کتاب بازگشت نور ندارید، اگه کیفیت رو میخواهید باید با سرعتش کنار بیایید.
تنها پیشنهادی که میتونم بهتون بکنم استفاده از موتور رندر Octane هست که بسیار سریع هست در محاسبات GI.
ممنون... نه گشتم و پیدا کردم که چجوری بشه که اونجوری سیاه سیاه نشه سایه ها...و اینم بگم موتور رندر اوکتان گرونه و پولشو نداریم =))))) و اگه داشتیم هم باید کلی پول کارت گرافیک بدیم ))) زندگی سخته
ممنون... نه گشتم و پیدا کردم که چجوری بشه که اونجوری سیاه سیاه نشه سایه ها...و اینم بگم موتور رندر اوکتان گرونه و پولشو نداریم =))))) و اگه داشتیم هم باید کلی پول کارت گرافیک بدیم ))) زندگی سخته
این تنظیمات رو انجام دادم... از ترس اینکه یه وقت این اعداد بره بالاتر زمان رندر بیشتر بشه دست نمیزدم بهشون... ولی تست کردم دیدم با گذاشتن رو 100 الی 150 مقدار Accuracy این سیاهی ها از بین میره و زمان رندر هم آنچنان تفاوتی نداره.
هرچقدر منبع نوری نقطه ای تر و کوچک تر باشه سایه ای که ایجاد میکنه تیزتره و هرچقدر بزرگتر وحجیم تر باشه سایه پخش تر هست و به اصطلاح نرم تره. به غیر از این باید تنظمیات خود نور را هم در نظر بگیرید که به این قضیه کمک کنه.