موزیک ویدیوهای
Goldfish اکثر مراحل انیمیشنشون با این نرم افزار تولید میشه، میتونید کانال
Mike Scott رو برای مراحل ساخت و پشت صحنه بعضی از کارهای ایشون مشاهده کنید.
مجموعه تلویزیونی
Puffin Rock هم یکی از نمونه برنامه های تلویزیونی هست که با این نرم افزار تولید شده. تشریح نحوه استفاده از anime studio در خط تولید این این مجموعه رو
میتونید اینجا مشاهده کنید. در
وبینار 16oct 2016 میکرواسمیت هم تشریح بیشتری در مورد خط تولید و نحوه استفاده از anime studio در تولید این مجموعه داده شده.
اینهم یک نمونه دیگه، متاسفانه محصول نهایی و کارهای دیگر گروهشون رو پیدا نتونستم بکنم.
تعداد کارهای قشنگی که با این برنامه اجرا شدند زیاده، ولی کمپانی ها معمولاً اسمی از نرم افزارهای استفاده شده در تولیداتشون نمیبرند و با جستجوی معمولی نمیشه این کار ها رو پیدا کرد. در بعضی از پروژه ها هم تعدادی از هنرمندان و انیماتورها صرفاً بخشی از کار رو با انیمه استودیو میسازند، یه بخش دیگه و گروه بعدی ممکنه در tvpaint بسازه، یه گروه دیگه ممکنه در نرم افزار دیگری کارهاشون رو انجام بدند....
اینهم یه سری از هنرمندهای دیگه که کارهای قشنگی رو با انیمه استودیو انجام دادند:
Yang Shi
Emre Baskut
Oguzhan Gunduz
Luva
fo2shstein
Easylab
تعداد زیادی از کارهای تولید شده با انیمه استودیو رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:
https://www.animestudiotutor.com/films
مجموعه mr bean هم با Firka تولید شده که یه نرم افزار مجارستانی است تولید شده توسط
Firka Film برای گروه انیمیشن سازیشون.
* مهمترین نکته ای که برای ساخت انیمیشن وجود داره، شما باید بتونید حرکات رو به درستی بسازید و به کاراکتر ها جان بدید. پیشنهاد میکنم به جای اینکه به نرم افزار فکر کنید، اگر واقعاً قصد یادگیری انیمیشن را دارید از هر برنامه ای که روان تر روی سیستم شما اجرا میشه با کاراکتر های آماده همراه آن برنامه استفاده کنید و قوانین و مبانی انیمیشن رو تمرین کنید.
بعد از اینکه دستتون راه افتاد و بدون مشکل تونستید انیمیت کنید خودتون میبینید که واقعاً فرقی نداره از کدوم برنامه استفاده کنید، کاراکتر ریگ شده رو در هر برنامه ای بهتون بدند، یکم در مورد نحوه ساخت و تغییر کی فریم های اون برنامه خودتون رو آموزش بدید بعدش به راحتی میتونید کاراکتر رو انیمیت کنید.
* قوی ترین نرم افزار از نظر ریگ بندی که تا به حال من به شخصه دیدم همین انیمه استودیو (moho) هست توی دو بعدی ها. اگه میخواهید ریگ بندی یاد بگیرید و یا کاراکتر رو از پایه خودتون بسازید، پیشنهاد میکنم همین moho رو یاد بگیرید.