سلام.من ادیوس 7.50 دارم قبلا بالا میومد ولی الان نمیاد هرچی پاک میکنم دوباره نصب میکنم رجیستر میخواد .از فایل loader برای باز کردن استفاده میکردم اونم نمیاره.برای ویندوز 8 چه ورژنی از ادیوس رو نصب کنم که مشکلی نداشته باشه؟
سلام.من ادیوس 7.50 دارم قبلا بالا میومد ولی الان نمیاد هرچی پاک میکنم دوباره نصب میکنم رجیستر میخواد .از فایل loader برای باز کردن استفاده میکردم اونم نمیاره.برای ویندوز 8 چه ورژنی از ادیوس رو نصب کنم که مشکلی نداشته باشه؟
من همین ورژن 7.5 رو نصب دارم مشکلی هم ندارم باهاش
با درود ..من از دی وی دی های گردو ....ادیوس 6و8 و نصب کردم ...نصب شد و لی وقتی میخوام اجرا کنم این پیغام رو میده ...
edius requires a sound device installed
بعد نرم افزار رو پاک کردم و ورژن 7.5 و نصب کردم بازم همین پیغام رو میده ....راه حل چیه ؟ باید چیکار کنم ....
دوستان عزیز
ادیوس ورژن های بالاتر از 6.2 فقط با ویندوز 7 و 10 جواب میدن ... اصلا ویندوز 8.1 کلا به دلیل باگ هایی که داره ابدا برای کارهای میکس و مونتاژ توصیه نمیشه خصوصا اگه بصورت حرفه ای با گروه adobe و edius کار میکنید.
mostafa ghodrati
دوست عزیز یه خورده تاریخ رو بکش عقب درست میشه یا اینکه از آپدیت جدید ادیوس 7.51 استفاده کن
سلام دوست عزیزادیوس توویندوز 8و10کارنمیکنه خیلی خیلی کم پیش میاد ولی تو8و10کارنمیکنه بایدسون باشی دوست من
خودم با ادیوس کارمیکنم براهمین گفتم