سلام و خسته نباشید به همگی دوستان. کسی می تونه مدل سه بعدی این دو شهید رو برای سینما 4 دی درست کنه؟ خودم هر کاری کردم نشد.ممنون می شم اگه لطف کنید و این مدل ها رو درست کنید. البته فقط قسمت سر و گردن رو لازم دارم. با تشکر.
سلام و خسته نباشید به همگی دوستان. کسی می تونه مدل سه بعدی این دو شهید رو برای سینما 4 دی درست کنه؟ خودم هر کاری کردم نشد.ممنون می شم اگه لطف کنید و این مدل ها رو درست کنید. البته فقط قسمت سر و گردن رو لازم دارم. با تشکر.
تعارف نکن ها چیز دیگه ای هم خواستی بگو. همینا که میگی رو باید بدی کارکتر ساز حرفه ای که 5 میلیون ازت میگیره واسه این دوتا
ویرایش توسط mehranjj : 12-19-15 در ساعت 22:05
چی کار کنم خوب. می خوام درستشون کنم ولی نمی شه. گفتم شاید میون این همه استاد حرفه ای یکی پیدا شه که این کار رو مجانی برام بکنه. شما هم منو ببخشید اگر انتظارات زیادی دارم. بذارید پای بی تجربگیم.
سلام
برای کار خاصی میخواین ؟
کیفیت کار در چه حدیه؟
شاید بهتر بود مراحل مدل سازی خودتونو میذاشتین تا دوستان ببینن چه کارایی کردین که نتیجه نداده و برای رفع اشکال راهنمایی کنن
آقای mehranjj راست می گن. من انتظار بیش از حدی داشتم. تصمیم گرفتم که باز هم روش کار کنم تا شاید درست شد. دیگر لازم نیست کسی پیگیری این کار را بکند. خودم کار رو انجام می دم. با تشکر از راهنمایی های شما.
سلام کلی وقت میخواد کلی هم باید حرفه ای باشی تا بتونی عین این عکس بسازی موفق باشی
بله درست می گید. انشا الله درست می شه.