با سلام خدمت دوستان عزیز.میخوام از طریق تکنیک goz بین زیبراش و سینما فوردی ارتباط برقرارکنم که به اسکریپت اون نیاز دارم.لطفا اگه کسی این اسکریپت رو داره تو انجمن بزاره.با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز.میخوام از طریق تکنیک goz بین زیبراش و سینما فوردی ارتباط برقرارکنم که به اسکریپت اون نیاز دارم.لطفا اگه کسی این اسکریپت رو داره تو انجمن بزاره.با تشکر
سلام
کسی دیگه از این روش و پلاگین استفاده نمیکنه الان برای انتقال از لایه Displacment استفاده میشه که حجم کم تر با همون کیفیت رو داره
عزیز رو خود زی براش نصب هست ، اگه رو خود گزینه GoZ کلیک کنی برای نصب خودش پیام میده ، برای ورژن های قدیمی زی براش باید دانلود بشه ،
فدات شم ، فقط محض اطلاعت می گم ، بعضی وقتا توی شبیه سازی سه بعدی توی زی براش نیاز داری که با استفاده از روش polygonal modeling کارت رو پیش ببری، زی براش زیاد قابلیت های خوبی برای این کار نداره ، البته تو ورژن 7 ، Zmodeler اضافه شده ولی بازم خوب نیست . برای راحتی انتقال از زی براش به نرم افزار های دیگه خود زی براش مشکل رو حل کرده که همون GoZ هست ،چون خروجی گرفتن از زی براش برای نرم افزار های دیگه یکم سخته .
این ها رو فقط برای این که بدونی گفتم ، قصد دیگه ای نداشتم، امید وارم مفید بوده باشه.
یا حق