برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 40

مشاهده : 6834 , پاسخ ها : 39
موضوع: تیزر تبلیغاتی

محمدکمیل آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17306
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiyi نمایش پست ها
    محمد جان سلام حالا چرا ناراحت شدی ما که اطلاع نداشتیم به این زودی نمیشه یاد گرفت وگرنه از شما سوال نمی کردیم خورده نگیربا این وجود بازم تشکر می کنم از شما ودیگر دوستان
    سلام دوست عزیزم
    نه ناراحت نشدم . اما این چیزی که دوست شما گفته تقریبا با توجه به تجربیاتی که داشته و دارم غیر ممکن هست . یادگیری دو نرم افزار اونم در مدت دوماه واقعا خنده داره !
    هر کدوم از این دو نرم افزار خودش یه دنیای گسترده داره که باید باهاش کار کنید . من با اصل آموزشتون مشکلی ندارم . اما اینکه اینطوری داره از غفلت شما سوء استفاده میکنه برام ناراحت کننده هست .
    متاسفانه با توجه به استقبال و عدم شناختی که اکثریت قریب به اتفاق آحاد جامعه از این نرم افزارها و شیوه های کار دارند موجب شده تا زمینه سوء استفاده فراهم بشه .
    من به شخصه پیشنهادم به شما دوست بسیارعزیزم اینه که نمیخاد اونقدر تومن هزینه کنید( البته پول خودتونه و شایدم دوست دارید هزینه کنید ! اما صرف یه پیشنهاد دوستانه میگم ). شما آموزشهای مقدماتی تا پیشرفته c4d و افتر افکت رو از همین سایت خرید کنید هزینش براتون بسیار مقرون به صرفه تر در میاد و شایدم قابل قیاس نباشه . بعدشم یکم که رفتید جلوتر رفتید میتونید از سایتهای آموزشی خوب خارجی و داخلی استفاده کنید که اکثریتشون آموزشهاشونم رایگان هست .
    به هرحال امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی دوست عزیزم
    اون ابزارهایی که باید برای ساخت تیزر و اون چیزی که میخای یاد بگیری در آموزشهای این سایت بخوبی گفته شده و کاملا واضحه . فقط می مونه اون خلاقیت و ظرافت ها که اون فقط دست خود شماست و هیچکسی نمیتونه بهتون کمکی بکنه که از یه دید هنری و ظریف با ایده های خلاق برخوردار بشید .
    موفق باشی دوست عزیزم.

تشکر محمد جان من هم به خاطر عدم اطلاع بهترین گزینه را در این دیدم تا با شما و دیگرعزیزان در این مورد مشورت و کمک بگیرم .حتما از مطالب و اموزشهای سایت استفاده می کنم

آقا مصطفی تشکر می کنم از راهنمایی شما .استفاده کردیم از تجربه شما ، آقا مصطفی بهتر نیست به جای اینکه بخواهیم همه نرم افزار ها را یاد بگیرم تمام وقتمان را صرف یک الی دو نرم افزار بکنیم اون هم هر با اصول یاد بگیرم و هرسال با آخرین متد روز اطلاعات خودرا بروز رسانی کنیم نه اینکه بیاییم دوسال افتر افکت کارکنیم دوسال تیزور یاد بگیریم دوسال موشین گراف یاد بگیریم؟
    خواهش میکنم دوست عزیز
    ببینید اصل حرف این هست که نرم افزار بخش کوچکی از هنری هست که میخوایید یاد بگیرید
    در مرحله اول شما هنرتون رو انتخاب کنید بعد راجب اون هنر تحقیق کنید و از روی اصول یاد بگیرید و بعدش که فهمیدید برید سراغ نرم افزار
    آقا محمد به نکته خیلی مهمی اشاره کردن وقتی از روی اصول یاد بگیرید دیگه نگران نرم افزارت نخواهی بود چون هنرشو داری و با همه نرم افزار های مربوطه میتونی کار کنی مثل تدوین مثل انیمیشن
    اگه اهل شیراز هستید شاید استاد بهمنی رو بشناسید با نرم افزار های زیادی کار میکنه ولی خیلی خیلی حرفه ای هست چون هنر انیمیشن و طراحی رو داره و اصول رو بهتر از هر کس دیگه ای بلده
    اگر اصول رو یاد گرفتید خودتون خیلی خوب میتونید تشخیص بدید کدوم نرم افزار مناسب شما هست
    البته نظر شخصی من هست که تا جایی که میتونید تعداد نرم افزار هاتون رو کم کنید در عوض حرفه ای تر بشید ........

mohammadreza118 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17691
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمدکمیل نمایش پست ها
    15000000 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
    یادگیری افتر افکت وc4d در دو ماه ؟!!!
    مگه میخاد چیکار کنه که در دوماه بشه به این دو نرم افزار مسلط شد؟ این یادگیری مافوق سرعت اگه آمپول چیزی داره به ما هم بگه که بتونیم به دیگران تزریق کنیم ؟!!
    هرچیزی اگه علاقه نباشه یادگرفتنش سخت میشه .پس اگه علاقه دارید مشکلی وجود نداره . خب طبیعتا هر کاری سختی خودش رو هم داره !
    سلام دوست عزیزم کیی گفته زمان زیادی برای یادگیری میخواد اگه خودت تلاش کنی و مدام باهاش کار کنی و همچنین علاقه داشتی خییلی زودتر هم میتونی یاد بگیری من کلا یه هفتس با cinama 4dاشنا شدم اما کارایی میزنم از دکوراسیون و نمای خارجی ک اگه ببینین میگین امکان نداره یه هفته باشه یادگیریت همونطور ک دوستای نزدیکم همین حرفو زدن فقط و فقط به علاقته و تلاشتون بستگی داره و همینطور ادم فضولی باشیو تک تک تنطیمات نرم افزارو برای کارات باهاش کار کنی تا کار هر کودمو متوجه بشی برای یادگیری هم از ته دلم میگم ک این سایت و اموزشاش بهترینن ولی برای کار دیگه به خودتون بستگی داره

محمدکمیل آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17306
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadreza118 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم کیی گفته زمان زیادی برای یادگیری میخواد اگه خودت تلاش کنی و مدام باهاش کار کنی و همچنین علاقه داشتی خییلی زودتر هم میتونی یاد بگیری من کلا یه هفتس با cinama 4dاشنا شدم اما کارایی میزنم از دکوراسیون و نمای خارجی ک اگه ببینین میگین امکان نداره یه هفته باشه یادگیریت همونطور ک دوستای نزدیکم همین حرفو زدن فقط و فقط به علاقته و تلاشتون بستگی داره و همینطور ادم فضولی باشیو تک تک تنطیمات نرم افزارو برای کارات باهاش کار کنی تا کار هر کودمو متوجه بشی برای یادگیری هم از ته دلم میگم ک این سایت و اموزشاش بهترینن ولی برای کار دیگه به خودتون بستگی داره

سلام
    یادگیری نرم افزار با مسلط شدن به ابزارها فرق میکنه .
    شما ممکنه بتونی دوسه روزه کل ابزارهای نرم افزار رو یاد بگیری اما اینکه آیا توانایی اجرایی انجام کار هم باشه معلوم نیست ؟!
    من یه زمانی که میخواستم تری دی مکس رو یاد بگیرم رفتم یه آموزشگاهی آموزش ببینم.یه استادی اونجا بود که مباحث دکوراسیون داخلی رو میگفت.بعد از چند جلسه من از آموزشهای سایتها تونستم یه ماشین فراری انزو رو مدلسازی کنم و ببرم براش نشون بدم . اون استاد جلوی تمام بچه ها ازم پرسید که لاستیک ها و رینگ های ماشین رو چطوری مدلسازی کردم .ناگفته نماند که اون استاد در مدلسازی دکوراسیون داخلی کارهاش بسیار قوی بود و سابقه تدریس بالایی هم داشت . پس دلیلی نمیشه که هرکی تونست توی یه قسمت از یه نرم افزاری مسلط بشه حتما همه جوانب اون رو هم مسلط هست و خواهد بود .
    بعدشم اون دوستمون گفتند که دوستش گفته دوماهه کاری میکنه که به دو نرم افزار مسلط بشه !!! و با توجه به گستردگی کار و تنوع این نرم افزارها در قسمت های مختلف این کار غیر ممکن هست . چون عرصه این نرم افزارها بسیار متنوع هست و باید بدونی ازش چی میخای که بتونی دقیقا روی همون قسمت متمرکز بشی !
    مثلا خود شما یک هفته هست که c4d رو یاد گرفتید . حالا دارید دکور داخلی و نمای خارجی میزنید !یک هفته گذشته و حالا میتونید اینکارو انجام بدید! خب تا دو ماه وقت دیگه ای باقی نمی مونه که بتونید به همه نرم افزار مسلط بشید و بتونید خروجی خوب بدید ( اگر زمان رو دو ماه در نظر بگیریم که شما سریع به زمان زیاد انتقاد می کنید) !و با این تفاسیری که گفتید و این یادگیری یک هفته ای، هنوز در عرصه موشن گرافیک و بحث های پارتیکلی بسیار ضعیف هستید !
    معمولا بعد از یادگیری ابزارهای مدلسازی در یکی دو روز (البته اگه یادگیری و تدریس سریع باشه ) فرد می تونه سه چهار روزه مدلساز داخلی و نمای خارجی خوبی بشه و مدلهای بسیار خوبی بزنه.
    پس لطفا سریعا یه مطلبی رو با شدت نقد نکنید و قبل از نقد کردن سریع و با عجله مقداری روی مطالبی که گفته میشه تامل کنید .
    موفق باشی دوست من
    ویرایش توسط محمدکمیل : 07-09-15 در ساعت 16:37

Member Website

شماره کاربری
    17691
    سلام
    یادگیری نرم افزار با مسلط شدن به ابزارها فرق میکنه .
    شما ممکنه بتونی دوسه روزه کل ابزارهای نرم افزار رو یاد بگیری اما اینکه آیا توانایی اجرایی انجام کار هم باشه معلوم نیست ؟!
    من یه زمانی که میخواستم تری دی مکس رو یاد بگیرم رفتم یه آموزشگاهی آموزش ببینم.یه استادی اونجا بود که مباحث دکوراسیون داخلی رو میگفت.بعد از چند جلسه من از آموزشهای سایتها تونستم یه ماشین فراری انزو رو مدلسازی کنم و ببرم براش نشون بدم . اون استاد جلوی تمام بچه ها ازم پرسید که لاستیک ها و رینگ های ماشین رو چطوری مدلسازی کردم .ناگفته نماند که اون استاد در مدلسازی دکوراسیون داخلی کارهاش بسیار قوی بود و سابقه تدریس بالایی هم داشت . پس دلیلی نمیشه که هرکی تونست توی یه قسمت از یه نرم افزاری مسلط بشه حتما همه جوانب اون رو هم مسلط هست و خواهد بود .
    بعدشم اون دوستمون گفتند که دوستش گفته دوماهه کاری میکنه که به دو نرم افزار مسلط بشه !!! و با توجه به گستردگی کار و تنوع این نرم افزارها در قسمت های مختلف این کار غیر ممکن هست . چون عرصه این نرم افزارها بسیار متنوع هست و باید بدونی ازش چی میخای که بتونی دقیقا روی همون قسمت متمرکز بشی !
    مثلا خود شما یک هفته هست که c4d رو یاد گرفتید . حالا دارید دکور داخلی و نمای خارجی میزنید !یک هفته گذشته و حالا میتونید اینکارو انجام بدید! خب تا دو ماه وقت دیگه ای باقی نمی مونه که بتونید به همه نرم افزار مسلط بشید و بتونید خروجی خوب بدید ( اگر زمان رو دو ماه در نظر بگیریم که شما سریع به زمان زیاد انتقاد می کنید) !و با این تفاسیری که گفتید و این یادگیری یک هفته ای، هنوز در عرصه موشن گرافیک و بحث های پارتیکلی بسیار ضعیف هستید !
    معمولا بعد از یادگیری ابزارهای مدلسازی در یکی دو روز (البته اگه یادگیری و تدریس سریع باشه ) فرد می تونه سه چهار روزه مدلساز داخلی و نمای خارجی خوبی بشه و مدلهای بسیار خوبی بزنه.
    پس لطفا سریعا یه مطلبی رو با شدت نقد نکنید و قبل از نقد کردن سریع و با عجله مقداری روی مطالبی که گفته میشه تامل کنید .
    موفق باشی دوست من
    ببینید دوست عزیز اینجا محیط جنگ و دعوا انتقاد از هم دیگه ک نیست بلکه محیط اموزشی و یادگیری هستش اگه لحن من به گونه ای بوده ک شما اینو با جدیت و خشونت برداشت کردین ازشما پوزش میخوام ولی باور کنین اینوکه من به عنوان یه دوست و یک همشهری بهتون میگم ک قصد بی احترامی به شخص شخیص شمارو نداشتم واگر اینجوری برداشت کردید معذرت میخوام و کمی بد نیست ک انسان اندکی انتقادپذیر باشه و ضدنقد تندی برنگردونه به هر حال دوست خوبم من نگفتم مخ cinama 4d هستم من گفتم توی مبحث طراحی دکوراسیون ونما فعالیت میکنم و همینطورک گفتیدمثل شما منم کارمو به کارشناسای این زمینه معماری و عمران نشون دادموو به دلیل پختگی کار اون هام تحسین کردن بنابرین این حرف رو زدم. بحث موشن گرافیک ک مطرح کردید کلا دنیایی واسه خودش و هیچ ربطی به دکوراسیون نداره تو سینما فوردی و میشه گفت به طورکلی شما منظور منو کاملا اشتباه تفسیر کردید . یه مثال دیگه میزنم واستون من گیتارو خودم تو خونه نسبت به علاقه ای ک داشتم یاد گرفتم حدود یه ماه .نمیگم مخ گیتارم اما دوستام ک کلاس رفته بودن و هزینههای زیادی کرده بودن نصف منم چییزی بلدنبودن در واقع پس چیزیی ک من گفته بودم این بود ک ادم اگه بخواد چیزیو یادبگیره فقط علاقه و تلاش میخواد نه هزینه کلاس و رفتن از این کلاس به اون کلاس بحث این بود پس بهتره ارامش خودتونو حفظ کنین یه نفس عمیق بکشین و دستو صورتتونو یه اب بزنین و بعد با کمی تامل ضد نقد بزنید البته یه چیززو باید یاداوری کنم دوست عزیزم میدونی جایگاه من درمقابل شما کجاست خوب بهت میگم پاتو از رو زمین بردار وخاک های کفشتو تمیز کن حالا بین اون خاکا منو پیدا کن
    موفق باشی عزیز

محمدکمیل آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17306
    ببینید دوست عزیز اینجا محیط جنگ و دعوا انتقاد از هم دیگه ک نیست بلکه محیط اموزشی و یادگیری هستش اگه لحن من به گونه ای بوده ک شما اینو با جدیت و خشونت برداشت کردین ازشما پوزش میخوام ولی باور کنین اینوکه من به عنوان یه دوست و یک همشهری بهتون میگم ک قصد بی احترامی به شخص شخیص شمارو نداشتم واگر اینجوری برداشت کردید معذرت میخوام و کمی بد نیست ک انسان اندکی انتقادپذیر باشه و ضدنقد تندی برنگردونه به هر حال دوست خوبم من نگفتم مخ cinama 4d هستم من گفتم توی مبحث طراحی دکوراسیون ونما فعالیت میکنم و همینطورک گفتیدمثل شما منم کارمو به کارشناسای این زمینه معماری و عمران نشون دادموو به دلیل پختگی کار اون هام تحسین کردن بنابرین این حرف رو زدم. بحث موشن گرافیک ک مطرح کردید کلا دنیایی واسه خودش و هیچ ربطی به دکوراسیون نداره تو سینما فوردی و میشه گفت به طورکلی شما منظور منو کاملا اشتباه تفسیر کردید . یه مثال دیگه میزنم واستون من گیتارو خودم تو خونه نسبت به علاقه ای ک داشتم یاد گرفتم حدود یه ماه .نمیگم مخ گیتارم اما دوستام ک کلاس رفته بودن و هزینههای زیادی کرده بودن نصف منم چییزی بلدنبودن در واقع پس چیزیی ک من گفته بودم این بود ک ادم اگه بخواد چیزیو یادبگیره فقط علاقه و تلاش میخواد نه هزینه کلاس و رفتن از این کلاس به اون کلاس بحث این بود پس بهتره ارامش خودتونو حفظ کنین یه نفس عمیق بکشین و دستو صورتتونو یه اب بزنین و بعد با کمی تامل ضد نقد بزنید البته یه چیززو باید یاداوری کنم دوست عزیزم میدونی جایگاه من درمقابل شما کجاست خوب بهت میگم پاتو از رو زمین بردار وخاک های کفشتو تمیز کن حالا بین اون خاکا منو پیدا کن
    موفق باشی عزیز

خواهش میکنم محمدرضا جان
    با حرفات کاملا موافقم . من عصبانی نشدم . منظورم این بود که هر حیطه ای که یکی میخاد کار کنه زمان می بره . بخصوص اینکه کسی بخاد هم افتر افکت و هم c4d رو یاد بگیره !
    و متاسفانه بعضی از افراد و آموزشگاهها وعده و وعید الکی میدند برای یادگیری !!!
    برات آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیزم.
    ضمنا مخلص تمام دوستان عزیزم همچنین عزیزترین دوستم محمدرضا جان هستم
    برات آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم

Member Website

شماره کاربری
    17691
    خواهش میکنم محمدرضا جان
    با حرفات کاملا موافقم . من عصبانی نشدم . منظورم این بود که هر حیطه ای که یکی میخاد کار کنه زمان می بره . بخصوص اینکه کسی بخاد هم افتر افکت و هم c4d رو یاد بگیره !
    و متاسفانه بعضی از افراد و آموزشگاهها وعده و وعید الکی میدند برای یادگیری !!!
    برات آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیزم.
    ضمنا مخلص تمام دوستان عزیزم همچنین عزیزترین دوستم محمدرضا جان هستم
    برات آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم
    ممنون و متشکرم دوست خوبم محمدکمیل عزیزگل ممنونم از بزرگواریت بزرگوار

تشکر وقدر دانی می کنم از همه دوستان من چون تازه کار هستم و می خواهم بیشتر وقتم را صرف یادگیری افتر افکت و سینما فوردی و پریمری کنم از شما درخواست میکنم راهنمایی نمایید که بعد از مدتها که موفق به یادگیری شدم بازار کارش چگونه است ایا نیاز هست به تهران بروم یا در شهرستانها هم بازار کارش وجود دارد.چگونه بازار کارش پیداکنم بازم پیشاپیش از لطف همه شنا بزرگواران تشکر می کنم

محمدکمیل آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17306
    تشکر وقدر دانی می کنم از همه دوستان من چون تازه کار هستم و می خواهم بیشتر وقتم را صرف یادگیری افتر افکت و سینما فوردی و پریمری کنم از شما درخواست میکنم راهنمایی نمایید که بعد از مدتها که موفق به یادگیری شدم بازار کارش چگونه است ایا نیاز هست به تهران بروم یا در شهرستانها هم بازار کارش وجود دارد.چگونه بازار کارش پیداکنم بازم پیشاپیش از لطف همه شنا بزرگواران تشکر می کنم

دوست عزیزم شما با تمام وجود شروع کن به یادگیری و فقط یه هدف داشته باش.اینکه یه حرفه ای بشی
    وقتی حرفه ای شدی اونوقت در بازار کار ، نمونه کارهایی که زدی رو نشون میدی و یواش یواش شناخته میشی .
    فعلا نگران بازار نباش. شروع کن به یادگیری و سعی کن حرفه ای بشی
    البته اگه علاقه داری به این هنر ...
    خب طبیعتا این هنر و این شغل هم مثل تمام شغل های دیگه در ایران !!! بازار خراب کن زیاد داره . اما شما یه هدف بزرگ برای خودت تعیین کن و فقط سعی کن بهش برسی.
    برات آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.
    توی این شب های قدر و این ماه مبارک منو از دعای خیرتون فراموش نکنید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع