سلام دوست عزیزم
نه ناراحت نشدم . اما این چیزی که دوست شما گفته تقریبا با توجه به تجربیاتی که داشته و دارم غیر ممکن هست . یادگیری دو نرم افزار اونم در مدت دوماه واقعا خنده داره !
هر کدوم از این دو نرم افزار خودش یه دنیای گسترده داره که باید باهاش کار کنید . من با اصل آموزشتون مشکلی ندارم . اما اینکه اینطوری داره از غفلت شما سوء استفاده میکنه برام ناراحت کننده هست .
متاسفانه با توجه به استقبال و عدم شناختی که اکثریت قریب به اتفاق آحاد جامعه از این نرم افزارها و شیوه های کار دارند موجب شده تا زمینه سوء استفاده فراهم بشه .![]()
من به شخصه پیشنهادم به شما دوست بسیارعزیزم اینه که نمیخاد اونقدر تومن هزینه کنید( البته پول خودتونه و شایدم دوست دارید هزینه کنید ! اما صرف یه پیشنهاد دوستانه میگم ). شما آموزشهای مقدماتی تا پیشرفته c4d و افتر افکت رو از همین سایت خرید کنید هزینش براتون بسیار مقرون به صرفه تر در میاد و شایدم قابل قیاس نباشه . بعدشم یکم که رفتید جلوتر رفتید میتونید از سایتهای آموزشی خوب خارجی و داخلی استفاده کنید که اکثریتشون آموزشهاشونم رایگان هست .
به هرحال امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی دوست عزیزم
اون ابزارهایی که باید برای ساخت تیزر و اون چیزی که میخای یاد بگیری در آموزشهای این سایت بخوبی گفته شده و کاملا واضحه . فقط می مونه اون خلاقیت و ظرافت ها که اون فقط دست خود شماست و هیچکسی نمیتونه بهتون کمکی بکنه که از یه دید هنری و ظریف با ایده های خلاق برخوردار بشید .
موفق باشی دوست عزیزم.![]()