دقیقا کپی همین که در فیلم آموزشی موجوده http://www.videocopilot.net/tutorial...c_car_3d_text/
در کل از وقتی المنت رو روی سالید می گذارم اون پیام رو میده. میگم میشه یک لپ تاپ کارت گرافیک نداشته باشه؟
????? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ?? ???? ?? ? ?????? ?? ??? ? ??? ?? ?? ?? ??? ...
سلام
منم کارت گرافیک سیستمم AMD هستش و قبل آپدیت با پلاگین المنتر مشکل داشت. بعد که آپدیت کردم درست شد. فقط یک نکته رو باید دقت کنید تو آپدیت. کارت گرافیک های AMD کلا باگ زیاد دارند و مثلا برای خود من که میخواستم آپدیت کنم جدیدترین ورژن اون موقع 14.6 بود که وقتی به این ورژن آپدیت کردم نور LCD لپ تاپم پرید! بعد از کلی دردسر به این نتیجه رسیدم که کارت گرافیکم از یک نسخه درایور به بعد اگر روش نصب کنم، همین مشکل براش پیش میاد به خاطر همین الان دارم با نسخه 12 درایور کار میکنم.
پیشنهاد میکنم شما هم قبل از نصب درایور جدید اولا حتما از اینکه درایور از کارت گرافیک لپ تاپتون پشتیبانی میکنه مطمئن بشید و مورد بعدی هم اینکه 100 درصد یک Restore Point برای موقعی که اگر مشکلی پیش امد بسازید که حداقل بتونید برگردید به وضعیت فعلی. استفاده از برنامه هایی که درایور رو آپدیت میکنند رو هم پیشنهاد نمیدم چون این برنامه های فقط میان چک میکنن درایوری برای مدل کارت گرافیک شما امده یا نه، اما چک نمیکنند که روی لپ تاپ شما جواب میده یا نه. به نظر من بهترین کار اینه که از سایت خود لپ تاپ تون شروع کنید واگر اونجا درایورجدید رو نداشت. میتونید با بالارفتن نسخه به نسخه شروع کنید. مثلا اگر الان نسخه 10 کارت گرافیکتون رو سیستم نصب، نسخه 11 رو پیدا کنید و نصب کنید، اگر مشکلی نداشت با پلاگین که دیگه حله. متاسفانه کارت گرافیک های AMD اصولا پر مشکلند توی کارای مالتی مدیا
ویرایش توسط AZERILA : 06-07-15 در ساعت 10:02