مبارک باشه ولی اشتباه کردید اینو خریدید. آخه الان psp vita اومده که نسل جدید psp هست و اینی که شما خریدی مدل قبلی هست.هم گرافیکش برای این نسل خیلی پایینه هم اینکه دیگه کم کم بازیهای خوب براش نمیاد.من خودمم دارم 5-6 سال پیش خریدم الان 2-3 ساله داره خاک میخوره
1.5 نیست 800 750 تومن هم گیر میاد.بعدم من نگفتم چرا ویتا نخریدید میگم خرید این اشتباهه.مثل این میمونه که بگید پول آیفون نداشتم رفتم نوکیا 1100 خریدم(مثال بود).ضمنا ویتا اصل و غیر اصل نداره این حرف هایی که فروشنده های بی سواد میزنن رو لطفا شما تو یک سایت با کاربرای تحصیل کرده نزنید
psp هم الان یه دستگاه از دور خارج شده هست حالا شاید یکی دوست داره بخره ولی من راست و حقیقت مطلبو گفتم
حسين من دارم بعضي برنامه ها و بازي ها روش نمياد بالا بايد بري تغيير ورژن بدي . برو يه جا كه تعميرات و خريد و فروش كنسول هاي بازي كاملا و به صورت صحيح راهنماييت ميكنه.
mp3 player نیست که تقلبی هم داشته باشه.یا با این همه تکنولوژی و امنیتی که داره یه شرکت زپرتی چینی بتونه تقلبیش رو بزنه.هنوز نتونستن کپی خورش کنن بعد یه عده موفق شدن تقلبیش رو بسازن؟؟؟
اعتراف به اشتباه اصلا نشونه ضعف نیست اینو از یه برادر کوچیکتر(که شایدم سنم بیشتر باشه)قبول کنید