خوب مهدی بیشتر توضیح بده یعنی کجا تمپو رو پیدا کنیم . کجای پریمیر وارد کنیم ؟
خوب مهدی بیشتر توضیح بده یعنی کجا تمپو رو پیدا کنیم . کجای پریمیر وارد کنیم ؟
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
من استاد پريمير نيستم عزيز ، شما داري با اين حرف ها دوستان رو به اشتباه مي اندازي !!!!!!
مهم كار خوب ارائه كردن هست ، كار خوبم سختي هاي زيادي داره ، پس توي اين كار دنبال راحتي نباش دوست عزيز ...
من به شما يك اهنگ ميدم همونطور كه خودت صلاح مي دوني برام ضربهاش رو مارك كن و پروژه رو سيو كن و به من بده ...
اگر امادگي داري كه اهنگ رو برات آپلود كنم ...
سلام بچه ها
اصلا کاری به فاضل جان نداریم
منی که مبتدی هستم این سوال رو داشتم
امید خان اگه میشه یه زحمتی واسه آموزش بکش ببینم میتونم این رو اوکی کنم
چون بلد نیستم
اگه تونستی در مورد 3 بعدی کردم تصویر هم یه آموزش بذاری ممنون میشم ( بعضی جاها به جای ترانزیشن و اینا حدود چند ثانیه کوتاه 3 بعدی میشه تصویر )
دمتونم آتشفشان
سوال بعدی
چرا این دوستمون کلا با زیگورات مشکل داره ؟:دی
بنده های خدا دارن کار خودشونو میکنن چیکارشون داری
کسی حق ندارم به دوست عزیزم محمد اولاد (زیگورات) بد بگه ها . گفته باشم![]()
سلام دوست عزيز ....
در مورد اينكه چگونه اين كار رو بكنيم بايد بگم خدمتتون كه اين يك كار ايده اي هست و نميشه گفت همه يكسان اين كار رو مي كنند ...
به شخصه بهترين روش رو گوش كردن زياد آهنگ مي دونم ، شما مثلا آهنگي رو كه مي خواي كار كني رو بايد حفظ باشي كه كي خواننده مي خونه ، كي وسط آهنگ Stop ميشه و ....
ولي چشم يه ويدئوي كوچولو در اين مورد درست مي كنم ...
در مورد عكس توجه نشدم منظورتون رو ...
نمي دونم كه آيا مشكل دارند يا نه ، ولي خود ايشون دارن از مطالب خود زيگورات استفاده مي كنند ....
به نظر من بايد واسه كسي كه موزيك ويدئو براي خواننده بين المللي ( دي جي علي گيتور ) ميسازه احترام قائل شد ...
البته اين موضوع سليقه اي هست يكي از يك كارگردان خوشش مياد و كارهاشو مي پسنده و يكي ديگه از يك كارگردان ديگه ...
در كل همشون قابل احترام هستند ...
من خودم شخصا بيشتر كارهاي گروه زيگورات رو دنبال مي كنم ....