باسلام
من دیشب فیلمیو در پریمیر تدوین میکردم امروز که پروژه رو باز کردم دیگه صدایی نمیاد یعنی لاین های صدای پریمیر درحال خوندن هستن اما صدایی نمیاد حتی چند اهنگ وفیلم هم امتحان کردم خروجی های صدا رو هم نگاه کردم مشکلی نداشت چکار کنم
باسلام
من دیشب فیلمیو در پریمیر تدوین میکردم امروز که پروژه رو باز کردم دیگه صدایی نمیاد یعنی لاین های صدای پریمیر درحال خوندن هستن اما صدایی نمیاد حتی چند اهنگ وفیلم هم امتحان کردم خروجی های صدا رو هم نگاه کردم مشکلی نداشت چکار کنم
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
مشکل حل شد ادوب فلش پلیر رو اپدیت کردم درست شد
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
سلام من هم دیروز این مشکل رو پیدا کردم و دیگه صدا تو پریمیر من پخش نمیشه.لطفا راهنمایی کنید.
راهنمایی بالایی اگه مشکل شما رو حل نکرده، خروجی های صداتون رو بررسی کنید.
از منوی Edit زیرمنوی Preferences گزینه های Audio و Audio Hardware را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که خروجی انتخاب شده توسط پریمیر، خروجی ای است که شما اسپیکر یا هدفون خودتون رو بهش متصل کردید.
همچنین در هنگام پخش ویدیو در پریمیر، تنظیمات صدای ویندوز را هم بررسی کنید، شاید برنامه پریمیر را mute کرده باشید.
دوستان سلام من پریمیرم صدا نداره تو تنظیماتشم رفتم قسمت اودیو هاردوی اوتپوت شو روی اسپیکر گذاشتم اون ماستر اوت پوتشم روی اسپیکره بازهم صدا نداره ریستارت کردم باز هم صدا نداره من دیگه رد دادم چیکار باید بکنم جالبه افتر صدا داره ویندوز صدا داره فقط این پریمیر صدا نداره تروخدا کمک کنید کارهام عقب افتاده دمتون گرم