سلام
دوستان بنری متحرکی در فتوشاپ طراحی کردم با فرمت گیفت
خروجی بنر شده 300 کلیوبایت
هر کاری میکنم کمش کنم نمیشه save for web
میشه راهنمایی کنید چجوری حجمش رو کم کنم خیلی براش زحمت کشیدم
با تشکر
سلام
دوستان بنری متحرکی در فتوشاپ طراحی کردم با فرمت گیفت
خروجی بنر شده 300 کلیوبایت
هر کاری میکنم کمش کنم نمیشه save for web
میشه راهنمایی کنید چجوری حجمش رو کم کنم خیلی براش زحمت کشیدم
با تشکر
سلام
بستگی به اندازه و رنگ های استفاده شده و کیفریم های ساخته شده در افتر افکت داره و اگرنه در تنظمیات خروجی فقط می تونید کیفیت رو کم کنید تا حجم کم بشه
شما بنر رو بزارید ببینیم حرکت آن و اندازه چقدر است
سلام خدمت امیر محمد گرامی
با تشکر از استاد عزیز همون طور که استاد توی عکس راهنمایی کردن رنگ 128 تنظیمات خوبیه معمولا کم تر باعث افت کیفیت میشه برای اون فایل Gif! استفاده از پریست های خود فتوشاپ برای خروجی توی عکس مشخصه و دستکاری اون میتونید به نتیجه دلخواهتون برسین
ببخشید بنده با دو الی سه تا برنامه تست کردم برای این مشکل یک GIF با کیفیت HD دانلود کردم اونو توی سه برنامه امتحان کردم بستگی داره به نتیجه ای که میخوایم داره اما تا چند درصدی احتمال میدم تاثیر داشته باشه بدک نیست یه تستی هم بزنید
بهترینشون فتوشاپ در درجه دوم GIF Optimizer در درجه ی سوم GIF Movie Gear حجم این برنامه ها هم بسیار پایین ، کم حجم نگران نباشید.
پر حرفی بنده رو ببخشید
قصدم راهنمایی و رفع مشکل شما بود امیدوارم که موفق باشید.
ویرایش توسط MILAD MK : 11-18-15 در ساعت 15:47
?? ??????? ??? ?? ???? ?????? ???? ???? ?????? ???
????? ???????
You never fail until you stop trying
Albert Einstein
دوست گرامی اول برنامهGIF Optimizerرو تست کن توی چند تا انجمن رفتم خوندم بقیه هم چندان راضی بودن ازش. کاری نداره برنامه رو نصب میکنین هیچ کرکی چیزی هم نداره فایل رو درگ دراپ میکنین optimize رو میزنین تا خودش بهتون میگه اون پایین سمت چپ مینویسته مثلا 5% seved یعنی 5 درصد حجم فایل رو تونسته کم کنه اگه هم این بکارتون نیومد خودتون دستی تنظیمات رو عوض کنین مثلا رنگ ها اگه رو 256بود روی 128 بزارین و ... مثل تنظیمات که استاد توی عکس گذاشتن
برای اون برنامه دوم که اسمش Gif Movie Gear اونم یه دوستی کهنه کار میگفت دو ساله ازش استفاده میکنه راضی تنظیمات داره میتونین دستکاری کنین به نتیجه دلخواهتون برسیدGood luck
?? ??????? ??? ?? ???? ?????? ???? ???? ?????? ???
????? ???????
You never fail until you stop trying
Albert Einstein