سلام به همگی
کسایی که با پلاگین element 3d مشکل دارند باید یکی از این کارت گرافیک هارو خریداری کنند تا پلاگین اجرا شود
سلام به همگی
کسایی که با پلاگین element 3d مشکل دارند باید یکی از این کارت گرافیک هارو خریداری کنند تا پلاگین اجرا شود
سلام
یعنی غیر از این کارت گرافیکها اصلا جواب نمیده؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم اینکه المنت آیا روی ویندوز 8 خوب جواب میده؟ می ترسم نصب کنم ایراد بده
مال من که جواب داد.
به شما هم پیشنهاد میکنم که نصب کنید.
با تشکر Sdt7
سلام حسین آقا.
گرافیک لپ تاب من Intel هست و Ram Sharing هم هست . با این اوصاف از این پلاگین میتونم استفاده کنم ؟
?? ??? ??? ?? ?? ???? ???? ?? ????
?? ??? ??? ? ????? ???? ?? ??????
ممنون...ولی بابا باید یه کاری بکنن....خوب اونایی که این کارت هارو ندارن تکلیفشون چیه؟؟
ای بابا
همیشه آدما تو محدودیت ها ستاره میشن
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
لپتاپ من
Lenovo IdeaPad Z510 - B
مشخصات:
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
آیا روی این لپتاپ جواب میده یا نه؟
با تشکر
سید
سلام دوستان من این مشگلو داشتم مدلها بصورت دوبعدی سفید وارد می شد بعد ارور میدادو هنگ میکرد یه برنامه به driver_booster_setup نصب کردم این برنامه کارش اینکه تمام داریور سخت افزار شما و حتی بعضی نر افزار هاتونو چک میکنه بعد آپدیت جدیو براتون میریزه من با این برنامه تونستم مشگل المنتمو حل کنم برا خودم برا من یه ارور از GPU میداد نمیدونم چقدر این کار درست بوده امتحان کنین شاید جواب داد
پست برای اطلاع بالا بیاد
سلام. عذر می خوام من وقتی می خوام المنت رو روی یک سالید اجرا کنم همچین پیامی رو میده! یعنی کارت گرافیکی من رو ساپورت نمی کنه
????? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ?? ???? ?? ? ?????? ?? ??? ? ??? ?? ?? ?? ??? ...