بنام خدا
سلام و درود به همه ی دوستان
امروز با کرونا رندر در خدمتتون هستم
corona Render همون طور که میدونید یک موتور قدرتمند مبتنی بر پردازنده که Biased و Unbiased رو میتونه پوشش بده
اگر سیستمی با سی پی یو قوی دارید بهتون حتما پیشنهاد میکنم ، حتی برای یک بار هم که شده این موتور رندر رو تست کنید
سازنده کرونا قبلا با ارائه چندین نسخه تست بصورت FREE و دریافت بازخورد های زیاد از کاربران (یه جورایی دیگه کاربران باگ ریپورتر تستر اصلی بودن)البته نباید از تاثیر تیم پشتیبانی قویشان غافل شد همه چیز داشت خوب پیش میرفت که بعد از وعده و درخواست های زیاد برای نسخه 1 بیرون اومد امکانات خوبی بهش اضافه شده بود که واقعا دل هر کاربری رو می ربود مثل اضافه شدن UHD cash در Biased Method اضافه شدن شیدر Sky کرنا و سه نور اختصاصی و بهینه شدن اسکاتر وShdow catcher و Blend material Support و SSS ,و اینتراکتیو رندرینگ وCGX Microfacet BRDF و موارد دیگر اما عده ای کاربرا زمانی رو سرشون تشـــت پر از یخ خالی شد که کرونا پولی شد واویــــــــــــــلا!
یه بنده خدایی یه کرکری معروف به msi زحمت کرک کرونا رندر ورژن یک رو کشید و اونو تو نت منتشر کرد. بنده دیروز از این قضیه متوجه شدم دانلود کردم و نصب و بعد تست کردم بعد از اینکه مطمعن شدم اوکیه اون رو آپ کردم نحوه ی نصبشم به فارسی گذاشتم که عزیزی به مشکل برنخوره کاری هم نداره خعلی ساده است گفتم بزارم برای دوستان
اومیدوارم که مورد استفاده تون قرار بگیره.
شاد و خوشحال باشیــــــــــــد.
کد:http://www.mediafire.com/download/y9y36agkrd2h7y3/COR1_Plugins_MAX2011-2016.zip