برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

مشاهده : 2060 , پاسخ ها : 8
موضوع: cinema 4d r19

cinema 4d r19

سلام علیک.بنده r19 رو از سایت soft98 دانلود و نصب کردم منتهی هیچ مدل و متریال و hdr آماده ای در برنامه وجود نداره؟برای همه اینجوری یا من درست نصبش نکردم؟و یه سوال دیگه اینکه چرا تفاوت زیادی در سرعت رندر گیری prorender و حالت استاندارد مشاهده نمیشه؟مگر نباید سرعت gpu خیلی بیشتر از cpu باشه؟
    پیشاپیش خیلی ممنون از پاسخگوییتان.

AliNazari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    27674
    حجم نرم افزار سینما فوردی حدودا 300 و خورده ای مگبایت هست که با مدل های آماده میشه نزدیک 8 گیگ
    شما بدون مدل آماده دانلود کردید
    فکر کنم بشه مدل های آماده رو دوباره نصب کرد روش حالا صبر کنید بقیه دوستان هم کمک کنن

اون 8 گیگ هم دانلود کردم و در ادرسی که گفته بود گذاشتم منتهی تو برنامه که میرم نیستشون

mohsen_dalir آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    1365
    فایل هارو از ورژن قبلی که داشتید تو ورژن جدید کپی کنید

فایل های جدید رو دارم که حدود 8 گیگ هستن.منتهی گفته که اون ها رو در آدرس مثلا r19c:/programfile/maxon/cinema4dr19 بندازین.که همین کار رو میکنم ولی فایده نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط wolf480 نمایش پست ها
    فایل های جدید رو دارم که حدود 8 گیگ هستن.منتهی گفته که اون ها رو در آدرس مثلا r19c:/programfile/maxon/cinema4dr19 بندازین.که همین کار رو میکنم ولی فایده نداره
    همه پوشه هارو رو اینجا بریز C:\Users\your username\AppData\Roaming\MAXON\Cinema 4D R19_BFE04C39 بعد از خوده cinema 4d r19 گزینه online update رو بزن اپدیت هارو پیدا می کنه ولی دیگه دانلود نمی کنه و فقط نصب میشن

فایل ها رو انداختم و اون فایل هایی هم که حجمشون بالاس حدودا 5تان با فرمت enc4d.
    ولی مشکلی که هست online update رو نمی بینم.فقط توی قسمت help checking for updating و manual installtion رو میبینم که هر کدوم هم میزنم اتفاقی نمیفته

آقا خودتو اذیت نکن همون ورژن r18 رو نصب کن بهتره

ممنون مشکل حل